am loivit pe cineva..ce risc

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
cosm_er

am loivit pe cineva..ce risc

Post by cosm_er » 12 Dec 2013, 17:42

salutari, am o mica sau mare problema , intr-o dimineata pe la doua nebune au undeva in fata trecerii de pietoni in regie (bete probabil) au inceput sa ma injure de mama focului, eu faceam dreapta cu masina sa intru in regie, in fine eram putin suparat si am reactionat emotional, am coborat din masina sa discut, ele au continuat si am ajuns sa ii dau uneia din ele o palma doua , ea a reactionat in acelasi mod si i-am mai dat una ... in fine nu au avut urme vizibile de niciun fel, eu eram cu un frate si ar mai fi un alt "nene" pe care il cunosc care a fost martor, mentionez ca sunt camere de luat vederi care au surprins momentul, cel mai probabil. astea au facut plangere la sectia 20, si au inceput organele sa se intereseze de mn pe la serviciu(dupa nr de inmatriculare al masinii), probabil voi fi chemat la sectie..acum as vrea sa imi spuneti cam care ar fi implicatiile , ce risc sa patesc ?? merci

cosm_er

Re: am loivit pe cineva..ce risc

Post by cosm_er » 12 Dec 2013, 17:44

scz am vrut sa spun " intr-o dimineata pe la ora 6 erau doua nebune in fata trecerii de pietoni"

Post Reply