Mi-a fost adusa la usa de catre un curier,o instiintare de a ma prezenta la politie pe data de 09.12.14. Nu am semnat nimic. Daca ma duc,sigur ma pune sa dau cu subsemnatul.Ei bine, nu vreau sa dau nici o declaratie.Am acest drept?...,plus de asta pe 23.12.14,ora 09.00,la tribunal are loc recursul pt. o amenda care mi s-a dat mai mult din ambitia politistul-ui de promiscuitate.
_____Pe scurt,am o fetita de 13 ani ce invata la Colegiul de Muzica G.Enescu,sectiunea pian(premianta la diferite festivaluri si concursuri ce au loc in tara,ca de strainatate nu ne permitem banii necesari),mentionez ca nu studiaza decit in intervalul orar 17.30-20.30 si doar trei zile pe saptamina,respectiv:duminica,marti si vineri.Ea ar trebui sa studieze zilnic,am si o hirtie semnata de directoare in acest sens,iar mai mult de jumatate di apartamente,mi-au semnat vecinii ca nu-i deranjeaza sunetul pianului ci batutul in calorifer de catre vecinul de sub ap.meu
Acest politist de promiscuitate,ne-a vorbit foarte de sus,de parca am fi fost infractori,chemind-une cu sprincenele incruntate si cu degetul aratator dind din el foarte vertiginos,..a scos o coala de hitie,ne-a intins-o spunind ca trebuie sa dam declaratie.Foarte frumos si elegant ,am refuzat a scrie declaratia,m-am ridicat am dat,, larevedere",am plecat,iar la nici o saptamina m-am trezit cu amenda acasa,fapt pt. care am facut contestatie______
sa dau,sau sa nu dau declaratie la politie
Re: sa dau,sau sa nu dau declaratie la politie
pAI DACA ATI FACUT contestatie, cu siguranta ca e bine sa mergeti, doar se judeca cererea dvs de chemare in judecata. Daca nu mergeti, veti fi obligata sa platiti acea amenda.AntonelaMoraru wrote:Mi-a fost adusa la usa de catre un curier,o instiintare de a ma prezenta la politie pe data de 09.12.14. Nu am semnat nimic. Daca ma duc,sigur ma pune sa dau cu subsemnatul.Ei bine, nu vreau sa dau nici o declaratie.Am acest drept?...,plus de asta pe 23.12.14,ora 09.00,la tribunal are loc recursul pt. o amenda care mi s-a dat mai mult din ambitia politistul-ui de promiscuitate.
_____Pe scurt,am o fetita de 13 ani ce invata la Colegiul de Muzica G.Enescu,sectiunea pian(premianta la diferite festivaluri si concursuri ce au loc in tara,ca de strainatate nu ne permitem banii necesari),mentionez ca nu studiaza decit in intervalul orar 17.30-20.30 si doar trei zile pe saptamina,respectiv:duminica,marti si vineri.Ea ar trebui sa studieze zilnic,am si o hirtie semnata de directoare in acest sens,iar mai mult de jumatate di apartamente,mi-au semnat vecinii ca nu-i deranjeaza sunetul pianului ci batutul in calorifer de catre vecinul de sub ap.meu
Acest politist de promiscuitate,ne-a vorbit foarte de sus,de parca am fi fost infractori,chemind-une cu sprincenele incruntate si cu degetul aratator dind din el foarte vertiginos,..a scos o coala de hitie,ne-a intins-o spunind ca trebuie sa dam declaratie.Foarte frumos si elegant ,am refuzat a scrie declaratia,m-am ridicat am dat,, larevedere",am plecat,iar la nici o saptamina m-am trezit cu amenda acasa,fapt pt. care am facut contestatie______
Re: sa dau,sau sa nu dau declaratie la politie
Vizitator wrote:pAI DACA ATI FACUT contestatie, cu siguranta ca e bine sa mergeti, doar se judeca cererea dvs de chemare in judecata. Daca nu mergeti, veti fi obligata sa platiti acea amenda.AntonelaMoraru wrote:Mi-a fost adusa la usa de catre un curier,o instiintare de a ma prezenta la politie pe data de 09.12.14. Nu am semnat nimic. Daca ma duc,sigur ma pune sa dau cu subsemnatul.Ei bine, nu vreau sa dau nici o declaratie.Am acest drept?...,plus de asta pe 23.12.14,ora 09.00,la tribunal are loc recursul pt. o amenda care mi s-a dat mai mult din ambitia politistul-ui de promiscuitate.
Poate ca nu am fost inteleasa,recursul are loc pe 23 dec.2013,la judecatoria sectorului 4,iar noi suntem chemati pe 09 dec.2013,de catre politistul de promiscuitate de la sectia de politie,nr.16.Mai degraba ,intuitia imi spune altceva...........asta este si motivul pt. care doresc sa refuz a da vreo declaratie.Ma pot alege cu vreo amenda ca refuz a da cu subsemnatul?