furt de casetofoane in germania
furt de casetofoane in germania
buna ziua,va rog frumos daca poate cineva sa ami explice si mie ce lege se poate aplica in cazul unui furt din masina? pentru ca eu sunt in romania si sunt disperata ca nu stiu nimika de ei ! sunt 2 baieti majori, i-au arestat de 2 zile si nu stiu nimika de ei,este prima lor fapta in germania nu au furat niciodata,va rog care ati pute sa ami dati vreo informatie despre legaea care se aplica in acest caz, va rog nu ezitati sa ami raspundeti! va multumesc anticipat!
Re: furt de casetofoane in germania
moni wrote:buna ziua,va rog frumos daca poate cineva sa ami explice si mie ce lege se poate aplica in cazul unui furt din masina? pentru ca eu sunt in romania si sunt disperata ca nu stiu nimika de ei ! sunt 2 baieti majori, i-au arestat de 2 zile si nu stiu nimika de ei,este prima lor fapta in germania nu au furat niciodata,va rog care ati pute sa ami dati vreo informatie despre legaea care se aplica in acest caz, va rog nu ezitati sa ami raspundeti! va multumesc anticipat!
Re: furt de casetofoane in germania
Bai femeie... iarta-ma, dar mai intai invata sa asterni pe hartie (virtuala) cuvintele astfel cum sunt intelese in DEX! in al doilea rand, sa NU MAI FURE! ce anume li se intampla, depinde de codul penal german.