Refuz masurarea proprietatii
Refuz masurarea proprietatii
Buna seara! Tatal meu este decedat, sotia sa(mama mea) este vaduva in viata, iar eu sunt unic mostenitor, dar nu am facut inca succesiunea, din motive personale.Toate impozitele pe proprietatile ramase in urma tatalui meu le-a platit la primarie mama mea, primind chitanta pe numele ei asadar. In urma unui conflictcu vecinul alaturat, care sustine in mod neintemeiat ca detin o parte din "hatul" proprietati tatalui meu, am solicitat prin cerere primariei de care apartine proprietatea care acum este administrata de mine si mama mea, masurarea proprietatii. In urma acestei cereri am primit urmatorul raspuns: "Referitor la cererea dvs......, prin care ne solicitati masurarea proprietatii defunctului dvs tata....., va comunicam ca este necesar sa anexati pentru analiza actele de proprieatate intocmite pe persoanele in viata." Mentionez ca cererea am facut sub numele meu(fiul defunctului), am precizat in ea ca administrez proprietatea impreuna cu mama. Sa retrimit cererea pe numele mamei, cu semnatura mamei? E corect raspunsul primariei? Precizez si ca acum 1 luna un caz asemanator s-a soldat cu masuratori(nici acel semnatar de cerere nu avea succesiunea facuta, avea mama vaduva in viata si era unic mostenitor). Sper sa primesc un raspuns curand si un sfat cum sa procedez in continuare...
Re: Refuz masurarea proprietatii
Buna seara! Condoleante pentru tatal dvs! Masurarea proprietatii de catre primarie este ... egal cu masurarea proprietatii. Daca vecinul are pretentii asupra pamantului ocupat sau detinut de dvs. sa faca o actiune in revendicare si/sau granituire. Daca va masoara parimaria pamantul nu inseamna nimic. Vi-l pot masura si eu, daca vreti, este la fel egal cu zero.