consultanta
consultanta
Buna seara , am o firma srl din 2009 care avea un contract de prestari cu o fabrica din Germania , angajatii mei erau cu contract de munca in Romania si detasati in Germania pe o perioada nedeterminata , am apelat la un expert contabil membru ceccar iar el mi-a facut diurne lunare angajatilor cu salariile in euro si mi-a spus ca toate taxele pe profit si venit se platesc doar in Romania , i-am spus ca eu stiu ca trebuie sa platesc ceva si la statul german iar dansul mi-a spus ca nu mai trebuie platit nimic pentru ca a fost odata acum suntem in UE si sa-l las sa-si faca treaba pentru ca el stie ce are de facut , firma era pe roate si incet prospera ii dadeam lui banii pentru impozite si taxe sa ii depuna la finante pentru ca el a spus ca el face platile pentru toate firmele care le are , am avut incredere pentru ca era membru ceccar si eu am mers pe incredere din partea amandurora, dupa un an de zile nemtii mi-au blocat conturile din Germania si mi-au prescris o amenda de 180000 euro pentru ca nu am platit nici un impozit catre statul lor , mi-am luat avocat in Germania si m-am judecat cu statul german aproape un an de zile , am dovedit nemtilor ca eu nu am fost de rea credinta si nu am vrut sa platesc doar ca am avut un contabil care m-a sfatuit sa nu platesc catre statul lor nimic am achitat statului german impozit pe salarii si pe venit , in acele luni in care eu eram in judecata nu nemtii si conturile imi erau blocate am ajuns in faliment cu datorii la statul roman o suma mica pe atunci iar enorma acum din cauza penalitatilor , dupa un an si ceva am apelat la ceccar sa ma sfatuiasca ce sa fac sa ma indrume ei pentru a-mi rezolva problema le-am spus ca am avut un expert contabil membru ceccar , in urma discutiei pe care am avut-o la ceccar si indrumati de acolo am apelat iar la contabilul care l-am avut sa vedem ce facem sa pot sa sting datoriile pe care le mai am si sa pot face rectificativa si declaratia de dubla impunere pe care trebuia sa o fac de la inceput si sa vad cum pot sa fac sa-mi pot recupera banii de la statul roman , ne-a oferit 10000 lei sa nu mai mergem mai departe si sa ramana totul asa nu am fost de acord si i-am facut plangere la ceccar am descoperit mai multe neregului facute de el companiei mele am descoperit ca ne-a mai facut un certificat in scop de tva la aceeasi adresa eliberat de finante , am apelat la ceccar sa imi pot recupera acel certificat sa il pot radia iar fostul contabil mi la trimis prin posta fara confirmare de primire doar ca o felicitare, problemele firmei mele sunt mai ample de aceea va rog daca se poate sa ma contactati sa stiu ce sanse am cu el in instanta .Va multumesc
Re: consultanta
Sunt sigur ca un coleg de la Sibiu o sa va contacteze. Sau C&C o sa dea buzna ...
Pana una alta, un avocat nu va poate da un raspuns sigur daca nu vede toate documentele pe care le aveti si nu discuta cu dvs pentru a lamuri situatia. Daca ati avut un contract cu contabilul dvs. si acesta a gresit chiar in halul asta, o sa intre si asigurarea dumnealui in joc.
Succes!

Pana una alta, un avocat nu va poate da un raspuns sigur daca nu vede toate documentele pe care le aveti si nu discuta cu dvs pentru a lamuri situatia. Daca ati avut un contract cu contabilul dvs. si acesta a gresit chiar in halul asta, o sa intre si asigurarea dumnealui in joc.
Succes!