As dori sa divortez

Familiei
Post Reply
CLEMENTE

As dori sa divortez

Post by CLEMENTE » 01 Nov 2013, 15:09

Sotia a plecat la lucru in strainatate de trei ani , revine in fiecare an cate odata sa asi vada copii rezultati dintr-o alta casatorie,i-am spus sa revina si sa-si vada de treaba in tara linga mine,insa replica a fost ca viata ei este in strainatate .Am hotarit sa divortez ,ea nu este de acord cu divortul,suntem ca niste fosti prieteni ,care au doar apartamentul cumparat de la bunica mea cu stipulare angrijire si sprijin la batranete;mentionez ca ea nu a contribuit la angrijirea ei doar trimitand cate o data cate 50 de euro care ar fi contributia ei la antretinere si angrijirea bunicii mele avand ca scop dreptul de a obtine partaj,dupa decesul acesteia;respectiv bunurile pe care le-am strins in cei 7 de ani de casnicie .As dori sa ma sfatuiti cum sa fac sa divortez daca ea nu doreste divortul ,va relatez ca nu-i stiu adresa exacta ci numai tara unde lucreaza .Vreau sa-mi refac viata.Va multumesc anticipat pentru raspuns :(%):

Leon Carmen

Re: As dori sa divortez

Post by Leon Carmen » 01 Nov 2013, 15:31

Puteti sa divortati si fara acordul ei. Solicitati instantei sa va admita citarea ei prin publicitate deoarece nu-i cunoasteti adresa. Actul de vanzare cumparare cu clauza de intretinere se poate anula si reface dupa divort.

Post Reply