executare silita
executare silita
acum 5 ani am facut un credit la BCR am platit 2 ani dupa care nu am mai platit,intre timp am ramas fara servici si eu si sotul meu.au venit pe lume si doi copii,am stat cu chirie dar a trbuit sa plecam si de acolo din lipsa banilor.soacra mea ne-a primit in casa ei.am primit o scrisoare acasa la ea (pentruca sotul are adresa in buletin la domiciliul soacrei mele)cu ca suntem executati silit.noi nu avem nici un bun (bani,conturi,bijuterii,case ,terenuri,masini)pe numele nostru.inafara de cei doi copii.si as vrea sa stiu daca i-ar putea face rau soacrei mele ca ne-a primit la ea,se pot atinge de bunurile soacrei mele?avand in vedere ca soacra nu este girant,nu are nici o legatura cu datoria noastra.nu imi este teama ca ii vor lua casa ei,imi este teama sa nu se atinga de bunurile ei au voie sa faca asa ceva?au voie sa intre pe proprietatea soacrei mele avand i vedere ca ea nici macar numele nu il are ca al nostru ex:noi suntem ion cu numele de familie si ea este avram.ce au voie sa ieie la executarea silita?astept raspuns daca se poate
Re: executare silita
Nu o pot executa silit pe soacra dvs. Avand in vedere ca nu aveti in proprietate nici un bun (mobil sau imobil) vi se pot urmari veniturile salariale sau orice alte venituri periodice realizate din munca.
Daca nu aveti nici bunuri si nici alte venituri, executatea nu se poate face in acest moment, insa creditorul initiaza acte de executare silita periodic, de obicei din 6 in 6 luni, si va monitoriza daca obtineti sau nu un venit. Practic veti fi sub observare pana cand banca va avea ce sa execute.
Daca nu aveti nici bunuri si nici alte venituri, executatea nu se poate face in acest moment, insa creditorul initiaza acte de executare silita periodic, de obicei din 6 in 6 luni, si va monitoriza daca obtineti sau nu un venit. Practic veti fi sub observare pana cand banca va avea ce sa execute.
Re: executare silita
Da` copii va pricepeti sa faceti dupa ce ca n-aveti de nici unele, esuati prosti ce sunteti, mai chinuiti si copii aia. N-am casa, n-am bani, n-am masina, n-am serviciu, am un credit la banca pe care nu-l mai pot plati, ce sa facem, hai sa facem niste copii. Tampitii naibii, e plina tara cu prostii ca voi !