Buna seara,
Doresc sa va supun atentia cu o chestiune care se desfasoara in aceste zile si care priveste situatia cateilor din tara noastra.
Am indraznit sa scriu pe acest forum cu speranta ca dna.avocat Paula Iacob va citi,sau poate cineva va transmite domniei sale sugestia ca,atunci cand va dezbate in cadrul emisiunilor tv. situatia cainilor,sa aminteasca felul cum sunt tratati si omorati acestia in aceste asa zis adaposturi de fapt niste lagare de exterminare ingrozitoare,unde au loc crime de neimaginat.
Am fost intr-un asemenea loc acum 5 ani,cand mi-a fost ridicat catelul de catre hingheri si acea experienta m-a marcat pentru mult timp.
Eu consider ca cetatenii orasului Bucuresti,in care si eu locuiesc, trebuie sa fie in cunostinta de cauza atunci cand vor alege sa voteze pentru omorarea brutala o bietelor animale,stiut fiind faptul ca cei care administreaza adaposturile vand nu numai mancarea,dar si serul cu care ar fi trebui injectati letal cateii.
Multumesc anticipat.
Eutanasierea cainilor
Re: Eutanasierea cainilor
De ce nu reclami adapostul respectiv? Si de ce generalizezi situatia, pentru ca sunt o gramada de adaposturi foarte ok. Nu stii absolut nimic. Ti-o spune unul care iubeste animalele (in sensul ca le adopta de la adaposturi si are grija de ele), nu unul care le lasa libere...pana vin hingherii.
Ma intreb oare ce simte un voluntar care munceste de-i sar capacele sa faca zilnic 4 căzi de mancare, daca ar primi critici de la cineva care da drumul la caine pe strada, sa se inmulteasca.
Ma intreb oare ce simte un voluntar care munceste de-i sar capacele sa faca zilnic 4 căzi de mancare, daca ar primi critici de la cineva care da drumul la caine pe strada, sa se inmulteasca.