Anul tracut am cumparat un teren agricol 500 mp cu PUZ in prelucrare.pe teren se aflau niste stalpi de 2 metri inaltime, care mai nou am aflat ca sunt a celor de la ANIF.Eu am scos stalpii deoarece treceau prin mijlocul parcelei, tin sa precizez ca in zona se afla un put de apa a celor de la ANIF iar stalpiii cica sunt de pe timpul lui Ceausescu.Acesti stalpi nu au gard iar o parte din ei nici nu mai existau.
Cei de la ANIF mi-au facut plangere la politie pt furt si distrugere.Eu intradevar i-am scos dar nu i-am luat ci i-am depozitat pe terenul respectiv.Am vb cu cei de la Anif si mi-au zis ca cica normal parcela de pamant din dezmenbrarea respectiva nu trebuia sa se vanda ca este a lor si ca nu e pamantul meu, eu dovedind cu acte nici nu au vrut sa se uite pe contract.Cei de la politie mi-au zis sa cad la pace cu ei.Cu cei de la Anif cad la pace doar daca cica le pun stalpi noi pe pamanul meu, eu am refuzat categoric.Dupa un timp de la scoaterea stalpilor din pamant au disparut...am dat telefon la politie, la care mia-u zis :"probabil i-au luat cei de la ANIF".Acuma 3 saptamani cei de la Anif au fost chemati la politie probabil sa dea declaratie privind disparitie stalpilor.Ca rezultat am ramas doar cu plangerea de distrugere.
Acuma urmand intrebarile:
Ce pot sa fac in aceasta privinta??
Din ce am vb cu fostul proprietar el nu are vreun act precum ca a fost deacord ca ei sa isi amplasese stalpii pe proprietatea lui.
Plangere pt furt si distrugere