cazier fiscal
cazier fiscal
am fost actioner si administrator in sc serv rada srl din baia mare,infiintata in anul 2004,fara a avea niciunfel de activitate,iar ,la scurt timp de la infiintare,am suspendat activitatea pe 3 ani,2007. In 2007 am plecat in italia la munca ,timp in care nu s-a mai ocupat nimeni de firma(dep,declaratii...) In 2008 din cauza imp.forfetar societatea a fost dizolvata la cererea ORC,iar dupa 6 luni ar fi trebuit sa aiba loc radierea ei care insa nu a mai avut loc,nu stiu din ce cauza! In anul 2012 in luna aprilie mi-am verificat cazierul fiscal si eram inscris cu fapte pt nedepunerea de declaratii,neputand sa imi infiintez PFA sau II. Fiind in derularea unui proiect pe fonduri europene in agricultura,aveam nevoie de acest lucru. In iunie am depus dosarul la APDRP PT APROBARE SI FINANTARE, crezand ca intretimp voi inchide (radia) firma si voi putea accesa fondurile.Am ramas cu fapte inscrise in cazierul fiscal si nu pot sa infiintez nici PFA nici II,in conditiile in care dosarul mi-a fost aprobat si deasemenea si finantarea,iar daca nu ma autorizez in 30 zile pierd cei 40.000 euro !!! CE SE POATE FACE IN CAZUL ACESTA,tinand cont ca din 2008 sunt cu probleme in cazier iar de la data RADIERII SOCIETATII mi s-a mai aplicat o pedeapsa de un an de inactivitate comerciala??? Daca s-a modificat legea cazierului fiscal de ce la un an de zile de inactivitate incepand cu 2008,nu a incetat interdictia de a putea sa-mi deschid o firma??? CE POT SA FAC IN ACEST CAZ PT A INCETA INTERDICTIA ???
Re: cazier fiscal
Puteti pentru motive temeinice, sa va adresati instantei de judecata. Cu stima.