testament anulat , dar fals !!!

Post Reply
Guest

testament anulat , dar fals !!!

Post by Guest » 24 Jul 2013, 10:49

Buna ziua !Intr-un proces civil s-a anulat un testament , existand un altul facut ulterior unei alte persoane(eu ) care a si ingrijit si inmormantat o batrana.Procesul respectiv era de reziliere contract de intretinere facut intre batrana si o alta familie . S-a semnat odata cu acel contract si un testament (cel anulat ). Am avut mereu dubii in privinta testamentului lor , am pus problema si in proces privind autenticitatea semnaturii batranei de pe testament dar nu s-a dat importanta . Procesul e gata , nu s-a reziliat contractul , eu sunt declarata mostenitoare , dar pe nimic !!! Nu s-au inclus in masa succesorala totalitatea bunurilor mobile din casa , doar mobilierul si un frigider.Am precizat asta pt. ca dupa inmormantare , acea familie a si violat domiciliu si au ramas in posesia tuturor bunurilor din casa.Dupa 2 ani in urma plangerii penale le-a dat scoaterea de sub urmarire penala si sanctiune cu caracter administrativ. E posibil ca judecatorul sa nu fi inclus in mod intentionat celelalte bunuri , ca eu sa nu pot sa-i acuz de furt ? Aveam si inventar facut cu toate bunurile din casa semnat de doua persoane .A doua problema e ca , acum am cerut o expertiza grafica extrajudiciara si dubiile noastre s-au confirmat , semnatura de pe testament nu apartine batranei , contractul nu a fost semnat in aceeasi zi cu testamentul , iar semnatura e mai noua decat cea de pe testamentul meu. Intrebarea mea este : daca acel testament s-a anulat , mai pot face ceva ca cei care au facut falsul sa raspunda pentru faptele lor ? Falsul, nu e tot fals indiferent daca acel act a produs efecte sau nu ?Va rog sa-mi raspundeti si sa ma sfatuiti daca pot face ceva . Multumesc ! Maria

Post Reply