Buna ziua.
Am o nelamurire, iar pentru a nu face drumuri catre primarie si diferite institutii ale statului(oricum le fac degeaba daca nu am informatia de partea mea), vin cu urmatoarea intrebare daca puteti sa ma ajutati (mentionez ca am cautat pe internet dar fara folos).
Din cate am inteles in urma cu cativa ani s-ar fi dat o lege pentru a primi despagubiri (bani sau pamant) celor carora comunistii pentru a construi canalele de irigatii au "confiscat" bucati de pamant in functie de propietatea fiecaruia, acelor persoane care aveau pamant in acea zona pe unde treceau canalele de irigat.
Intrebarea mea este urmatoarea: cui trebuie sa ma adresez in afara de primarie pentru a grabi procedurile de despagubire, mentionand ca primaria a dat bani in functie de rude si relatii pana in acest moment, singurul raspuns pe care l-am primit fiind ca; v-a primi toata lumea bani dar nu sunt fonduri in acest moment?!
Nu stiu cat de clar am fost dar poate este cineva care are mai multe cunostinte despre aceasta situatie si totusi ma poate ajuta.
Va multumesc anticipat!
Despagubire