intrebare
intrebare
Buna ziua Va rog frumos sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema. La un SRL,infiintat in 2006, am fost doi asociati si administratori cu 50% fiecare .Pentru sediul societatii am dat cu contract de comodat o casa proprietatea familiei mele,eu fiind unul din cei doi asociati). Dupa infiintarea societatii s-a incheiat un contract de participatiune in care eu si sotul meu, ca prorietari a unui teren de 4000mp,aduceam terenul in socitate, iar societatea de fapt familia asociatei mele) trebuiau sa aduca partea de investitii pentru desfasurarea unor activitati comerciale.Dupa incheierea acestor contracte,celalalt asociat nu a vrut sa mai colaboreze cu mine, luand toate deciziile in conducerea societatii.Mai mult nici macar nu stiu ce activitati a desfasurat,iar in urma cu 5 ani a demolat ,fara acordul nostru si casa care era ca sediu de societate,dar in acte a pastrat aceeasi adresa.Stiu doar ca a inchiriat terenul adus prin contract de participatiune unei societati care apartinea sotului ei.In urma unor procese am anulat contractul de participatiune si am reusit sa o exclud din societate pe asociata mea. Dar, ea refuza sa-mi predea arhiva societatii, desi a fost somata si prin executor judecatoresc.Sediul societatii nu mai exiata si nu am cum sa o gasesc.In momentul de fata societatea figureaza cu o adresa teoretic falsa . Ce pot sa fac in aceasta situatie ?