In anul 2010 angajatorul nu mi a dat 6 luni salariul si nu mi a platit asigurarile desi firma a avut lucrari (firma constructii), dupa ce am facut presiuni au platit o parte din asigurari, (pot dovedi cu extrasele de la CNPAS) in anul 2012 nu am primit salariul 3 luni, in 2013 nu am primit 4 luni, in toata aceasta perioada firma a avut lucrari in executie iar banii incasati au fost folositi in scop personal de catre patroni.
Mentionez ca au bagat pana acum 4 firme in insolventa aceiasi administratori (penultima au bagat o in decembrie 2012), au luat credit de la banca in numele firmei pentru problemele lor personale, ...acum au bagat si firma la care lucrez in insolventa (aprilie 2013), spunand ca numai au bani de salarii, noi am ramas fara salarii neluate, desi am fost la serviciu in aceasta perioada si am muncit.
Ce putem face in acest caz????? cum putem recupera banii?? Garda financiara poate face lumina in acest caz???? sunt adeptii spagilor si pe asta se bazeaza ei f mult ca nu vom castiga nimic.
Salarii si asigurari neplatite de angajator
Re: Salarii si asigurari neplatite de angajator
In cazul problemei dvs. se poate actiona in judecata respectiva firma.