Inselaciune,firma insolventa,persoana fizica ! URGENT !

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
DaianaCJ1

Inselaciune,firma insolventa,persoana fizica ! URGENT !

Post by DaianaCJ1 » 07 Apr 2013, 16:08

Buna, postez acest mesaj in speranta de a primi o perere/sfat !!!

Am cumparat o masina in 2012 de la o firma,mai exact,de la administratorul acesteia. Ne-am prezentat la un birou de contracte,fiecare cu actele necesare vanzarii/cumpararii/inmatricularii . El avand in regula certificatul fiscal(neprezentand datorii catre stat),factura,stampila,alaturi de contractul de vanzare cumparare (in urmare,toate acetele au fost in regula) ,astefel incat am reusit sa inmatriculez masina pe numele meu fara nicio problema,trecand de RAR ,etc .

Dupa o perioada aproximativa de 7 luni,primesc citatie acasa de la o firma de insolventa care ma obliga (inclusiv telefonic) sa merg sa predau masina ,prin urmare sustinand ca acel contract este nul,deoarece la momentul vanzarii ,firma de la care am cumparat-o se afla in insolventa de 2 ani(2010) ,iar masina se afla sub sechestru.

Am solicitat serviciile unui avocat ,ne-am prezentat la proces cu toate actele in regula in orasul de unde apartinea firma (Zalau),dar spre surprinderea noastra ,in foarte scurt timp procesul a fost castigat de catre firma de insolventa. A urmat apoi recurs (Cluj) ,dar din pacate si fara sa-mi dau seama care sunt motivele cu exactitate (neprofesionalism,lipsa dovezi,incorectitudine) ,am pierdut din nou procesul cu decizie definitiva si irevocabila. :(

Sunt foarte multe detalii de discutat despre acest proces care nu au fost discutate/puse in aplicare (ex. certificatul fiscal prezentat,motivul pentru care timp de 2 ani firma de insolventa nu a preluat masina de la administrator,lasand ul in continuare sa se foloseasca de ea,pe motiv ca nu au avut loc de garare a masinii,firma de insolventa a castigat procesul cu fostul administrator al firmei pentru suma de bani incasata si neprezentata,motivul pentru care mai trebuie sa "inapoiez" si eu bunul aflat deja in proprietate personala,etc) ,iar totul a fost tratat,dupa parerea mea, cu superficialitate .

Intrebarea mea este cum se mai poate ataca o astfel de decizie,deoarece nu doresc sa ma opresc aici sub nicio forma ,fiind cumparator de buna credinta !!!

Post Reply