Cumparaturi on-line

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
Denis

Cumparaturi on-line

Post by Denis » 04 Apr 2013, 12:19

Buna ziua,
Am comandat de la firma GemSale din Iasi, Bd. N.Iorga, nr.53, bl. E2, sc.a, ap.9 cod 700213, jud. Iasi, persoana de contact Bucur Laurentiu OP3 CP742, anumite produse cu plata ramburs prin Posta Romana care au sosit (mandat postal in data de 02.04.2013) la Oficiul Postal din Campina, platind la primirea coletului suma de 157,5lei.
Am fost profund surprinsa cand am observat ca din colet lipsesc anumite produse, (concret 4 pungute cu produse care se vand la bucata si care reprezentau in total 41buc.) greutatea inscrisa pe colet la Iasi era de 0,656Kg iar la primire Campina de 0,451Kg. Mentionez ca la primirea coletului personalul de la Posta Romana Oficiul Postal Campina, nu a verificat greutatea coletului in prezenta mea, (voit sau nevoit) acesta parand la o privire mai atenta ca are banda de lipire deteriorata si lipsa la gramaj a 0,205Kg, lucruri de care mi-am dat seama acasa. Probabil coletul avea o greutate mica si o valoare de ramburs mare, lucru care a incitat curiozitatea celor dornici de chilipiruri si care au o conduita indreptata spre infractionalitate.
Firma GemSale din Iasi neaga cu vehementa ca nu ar fi pus in colet toate produsele, iar daca ii trimit inapoi coletul imi returneaza banii doar pe produsele pe care le va primi.
Nu stiu in aceasta situatie ce sa fac. Astept urgent un sfat din partea dumneavoastra.
Cu stima, Denisa

IGeorgiana

Re: Cumparaturi on-line

Post by IGeorgiana » 05 Apr 2013, 07:17

adresati-va Oficiului de Protectia Consumatorului, online

Post Reply