un accident usor cu acrosarea unei masini parcata neregulamentar. vinovati amindoi. cel care acroseaza usor se prezinta la politie dupa ce al doilea refuza dialogul si intelegerea amiabila. se declara de primul adevarul la politie si militeanu intocmeste p.v. in lipsa declaratiei celei de a doua persoana si nementionind in p.v. declaratia ca masina parcata era pe un colt de starda deci neregulamentar. se dau doua telefoane si din doua surse sigure se afla ca cea de a doua persoana este iubita militeanului. intrebare: avea militeanu voie sa incheie un p.v. in lipsa declaratiei celei de a doua persoane si daca are voie sa nu treaca intocmai datele de la fata locului pe p.v. . am refuzat sa semnam p.v. si cauta disperat martori sub amenintarea ca nu le mai primeste spetele la ghiseu daca nu semneaza ca martori. nu reuseste sa sperie pe niciunul si apeleaza la un individ adus din sediu politiei de un alt militean.( arata rau de tot omul , sigur boschetar).
.deci: lipsa celei de a doua persoana si refuzul de a specifica intocmai declaratia celei prezente sint motive de nulitate . pot sa il dau in penal pentru abuz si favorizarea uneia dintre parti? am vrut sa complectez declaria cu fuga celei de a doua persoane de la locul accidentului si a refuzat sa imi dea formularul. rog sfaturi..... MULTUMESC!
nulitate p.v. de contarventie.