buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati intr-o speta mai delicata pentru mine. intentionez sa depun cerere pentru partajarea bunurilor si a unui credit pe care le-am dobandit, respectiv contractat in timpul casatoriei cu fosta sotie. am divortat in 2008 dar partajul nu l-am facut, de ce spun ca este delicat... pentru ca titularul creditului sunt eu, ea copltatitor, bunul ipotecat este proprietate personala, si doamna de mai bine de un an refuza sa plateasca o suma de bani din rata lunara, desi este copropietara la bunuri cumparate cu acel credit.
intrebarea este daca se poate cineva sa-mi spuna cat se plateste entru o expertiza imobiliara pe care judecatorul cu siguranta o va cere, efectuata de biroul de experti evaluatori din cadrul instantei.... pe piata libera sumele pentru o garsoniera de 20 mp se invart la 300 ron si ptr un teren de 450 mp la 500ron. insa am citit legea si se precizeaza faptul ca judecatorul da spre evaluare unui expert pe care el insusi il alege...
ce suma ar putea sa fie pentru un asemenea raport de expertiza-
va multumesc pentru timpul acordat problemei cu care ma confrunt si nadajduiesc ca din partea dumneavoastra voi avea un sprijin.
o zi minunata!
cat costa o expertiza imobiliara pentru actiunea de partaj