Modificare partiala a Titlului de Proprietate
Modificare partiala a Titlului de Proprietate
Doresc sa va prezint o situatie, in speta bunicii mele i s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru o suprafata de 7500 de m impartita in 2 parcele, una de 6000 de m si a 2-a de 1500 de m, dar, desi lipit de parcela de 6000 de m se afla o alta parcela de suprafata a egala(1500 de m), bunicii mele nu i-a fost atribuita aceasta ci una la 4 km distanta, aspect ce implica multe neajunsuri.Avand in vedere ca nici pana la aceasta data parcela aflata in imediata vecinatate nu a fost atribuita nimanui din motive lesne de inteles(nu are nici o logica practica , parcela are o deschidere de 3,5 m pe o adancime de 428 de m), as dori sa ma adresez instantei, in numele bunicii, in temeiul art.58 din Legea nr.18/1991, pentru modificarea titlui de proprietate in vederea reintregirii corpului de proprietate pe principii de ordin practic si economic.Cererea este scutita de plata taxei de timbru si a timbrului judiciar, conform art. 42 din Legea 1/2000.Vreau sa va intreb daca mai trebuie chemat in instanta si alt for in afara de Comisia Locala de aplicare a legilor fondului funciar si Comisia Judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor?, in al 2-lea rand daca motivarea prin prisma practicabilitatii este intemeiata? sau mai trebuie sa adaug ca in acest interval si anterior emiterii titlului , bunica mea s-a folosit ca un bun proprietar si de parcela vecina( aspect adevarat, dar nu stiu daca il pot proba cu martori),iar in al 3-lea rand in practica este o procedura anevoioasa? exista si alta abordare?.Multumesc mult si toate cele bune!