S.A. aflare situatie bunuri imobile
S.A. aflare situatie bunuri imobile
Va rog sa imi dati sugetii macar, daca se poate.
Am ca informatii doar copie de pe certificatul de inregistrare la ORC. Cum aflu ce situatie au bunurile imobile ale S.A.-ului respectiv?
Multumesc anticipat.
Am ca informatii doar copie de pe certificatul de inregistrare la ORC. Cum aflu ce situatie au bunurile imobile ale S.A.-ului respectiv?
Multumesc anticipat.
Cu vreo " pila buna" la administratia fiscala a orasului respectiv poti afla informatii despre bunurile impozitabile ale firmei in cauza.
Daca nu le poti obtine, apeleaza la un "prieten"-executor judecatoresc. In baza art.373 ind.3 alin.3 acesta poate obtine informatiile respective(chiar si gratuit
)
Daca nu le poti obtine, apeleaza la un "prieten"-executor judecatoresc. In baza art.373 ind.3 alin.3 acesta poate obtine informatiile respective(chiar si gratuit

Pe cuvantul tau ?meda wrote:in ce priveste bunurile imobile, informatiile se obtin de la CF.
Eu iti dau un nume si-ti platesc onorariul - imi aduci toate proprietatile lui de la CF ???
Hai sa fim seriosi . Directia taxe si impozite - asta este singura sursa - si daca SA-ul are proprietati si prin Bucuresti ai pus-o - 6 sectoare !!! = 6 shpagi !!!
Dar daca SA-ul respectiv mai are imobile si in alte sectoare, ori doar in Constanta sau la Iasi? Ori iti "ajunge" un singur imobil??
Cat despre CF, dupa ce afli adresa si nr. de carte funciara .......
ART. 43 din L 7/1996
Orice persoana interesata va putea cerceta cartea funciara si celelalte evidente care alcatuiesc registrul cadastral de publicitate imobiliara, cu exceptia evidentelor care privesc siguranta nationala.
La cerere, se vor elibera extrase, certificate sau copii legalizate de pe cartile funciare, cu plata taxelor legale.
Nici o autoritate nu va putea cere trimiterea originalului cartii funciare sau a planurilor de identificare a imobilelor.
Mapa inscrisurilor privind inscrierea atacata va putea fi ceruta de catre instanta judecatoreasca.
Cat despre "pila" ta, mai bine cauta alta....
Cat despre CF, dupa ce afli adresa si nr. de carte funciara .......
ART. 43 din L 7/1996
Orice persoana interesata va putea cerceta cartea funciara si celelalte evidente care alcatuiesc registrul cadastral de publicitate imobiliara, cu exceptia evidentelor care privesc siguranta nationala.
La cerere, se vor elibera extrase, certificate sau copii legalizate de pe cartile funciare, cu plata taxelor legale.
Nici o autoritate nu va putea cere trimiterea originalului cartii funciare sau a planurilor de identificare a imobilelor.
Mapa inscrisurilor privind inscrierea atacata va putea fi ceruta de catre instanta judecatoreasca.
Cat despre "pila" ta, mai bine cauta alta....

Pai hai sa vedem cum ar putea sa fie?! Daca la adm. fisc. =O, de la ORC =O, la CF dejaba mai merg . As putea de exemplu sa caut vreo informatie despre SA-ul ala nenorocit pe Internet. Daca si aici= O, atunci ma imbrac frumos, la patru ace, iau o servieta diplomat, un celular cu cartela reincarcabila( ca sa ma pot scapa de ea ulterior cand o incepe unii sa ma injure) si ma duc baiat frumos, tuns si barbierit la sediul SA-ului , il caut pe director si ii spun ca sunt reprezentantul unui mare mahar din italia, USA, franta, etc( depinde ce limba stiu mai bine). Ca respectivul mahar vrea sa-si deschida o firma mare in RO fiind interesat sa inchirieze un spatiu pt. birouri si, eventual 1-2 pt.productie. Il intreb daca in sediul firmei mi-ar putea inchiria ceva si daca nu, pe unde oare mai are spatii disponibile?? Ii ofer un pret bun ( nu sar calul) si "negociem".Desigur voi dori sa aflu detalii despre spatii, adresa, zona, nr.CF, chiar si sa le vad. Le voi cere copie CF , eventual incheierea de intabulare ( ca sa fim siguri eu si cu maharul ca SA-ul este proprietarul) Iar dupa ce voi afla ce ma intereseaza, dupa cateva zile, le voi spune ca maharul s-a razgandit.
Daca ti se pare "ciudata" aceasta strategie, mai exista si firme de detectivi particulari care vor face treaba de mai sus pentru tine ( pe o suma frumusica)

Daca ti se pare "ciudata" aceasta strategie, mai exista si firme de detectivi particulari care vor face treaba de mai sus pentru tine ( pe o suma frumusica)