Fara avocat

Discutii privind procedura civila
Post Reply
David Anca

Fara avocat

Post by David Anca » 26 Jan 2013, 14:19

Ce se intampla daca nu i-mi iau avocat pt divort???Dosarul de divort l-am depus la Judecatoria sect 5 si a fost trim la Vaslui ,am avut avocat aici la primul termen cand a f trimis, dar la Vaslui nu poate merge !Am trim o cerere de amanare care urma la Vs alt termen pe 20 dec 2012 pt angajare de avocat si urmatorul termen e pe 7 februarie, au venit si cei de la Autoritatea Tutelara.In fond daca nu i-mi iau un avocat ce se intampla ,am o minora de 6 ani ,suntem despartiti de 3 ani ,1 am loc sg si 2 cu concubinul si avem un bebe de 4 luni care e trecut pe numele sotului ,tot ce vreau sa plateasca intretinerea minorei si cheltuielile de jud si fata sa fie pe numele meu si la rubrica tata- numele lui dar si celalalt copil sa fie pe numele meu si la rubrica tata numele concubinului?Spuneti-mi e grav daca nu i-mi iau avocat si ma apar singura?Iar in caz ca apar complicatii angajez avocat!Va rog sa-mi dati un sfat folositor???? :cry: :?:

Armeanca

Re: Fara avocat

Post by Armeanca » 03 Feb 2013, 15:17

BUna ziua
Puteti sa incercati sa divortati prin mediere. Mai simplu, mai ieftin si mai rapid.
Oricum instanta de judeacata va va pune in vedere sa depuneti dovada ca ati participat la sedinta de informare initiala privind medirea (care este obligatorie), asa ca puteti contacta un mediator.

Birou de mediator-Armeanca Mariana
mariana.armeanca@gmail.com
0745.011.511

Post Reply