expertiza grafoscopica

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
ramonta

expertiza grafoscopica

Post by ramonta » 21 Jan 2013, 17:53

buna ziua ,
sunt contestator intr o cauza ce are ca obiect plangere contraventionala.la capitolul probe am solicitat proba cu acte martori si cu expertiza grafoscopica a sematurii unuia din comisarii garzii financiare ,comisar care nu a semnat procesul verval de contraventie ,semnatura acestuia fiind contrafacuta de celalalt comisar.am invederat acest aspect judecatoarei care mi a raspuns ca va respinge proba cu expertiza grafoscopice pentru faptul ca este suficient daca pv. e semnat doar de unu dintre comisari.
ori,eu am o mare nedumerire:....o fi corecta solutia data cu privire la proba cu exp grafoscopica ?va intreb asta pentru ca ....daca ne uitam la tipizarul amenzii vedem toate formulele la plural...cum ar fi... subsemnatii comisari ai garzii financiare..bla bla bla ....la semnatura agentului constatoator este pluralul ,,comisari''....ori daca nu era imperios necesara semnatura ambilor comisari ,oare tipizatul mai impunea forma plural???eu intileg din modul um este tipizat ca este necesar a fi semnat de ambii comisari!ce parere aveti?va rog da ti mi o sugestie .azi am avut termen.ce pot sa fac in timp util???va multumesc!!!!

sobitza

Re: expertiza grafoscopica

Post by sobitza » 27 Feb 2013, 19:15

Post Reply