expertiza

Discutii privind procedura civila
Post Reply
vizitator

expertiza

Post by vizitator » 28 Nov 2012, 19:17

am formulat o plangere iar organul de cercetare penala mi-a cerut sa precizez ce anume sa cer pentru expertiza medico-legala psihiatrica , eu vreau sa dovedesc ca cele scrise de psihiatru nu au nici o legatura cu realitatea ,mentionez ca in 2009 angajatorul a influentat psihiatru sa puna dg. :tulburare de personalitate de tip paranoid ,ca si pe medicul de medicina muncii sa emita un bilet de internare la spit. obregia desi nu am avut nici o intrevedere cu acesta , nici nu m-a vazut; la camera de garda a spit. obregia discut cu doctorita care imi spune sa ma internez la cerere , refuz pe motiv ca pentru a combate cele scrise de psihiatru se poate si la cabinetul ambulatoriu ;apoi angajatorul imi da un proces verbal prin care sint obligata sa ma prezint la spit. obregia si ca sint in concediu fara plata ;ma prezint din nou la spit. obregia mi se spune iar sa ma internez la cerere ,refuz pe acelasi motiv ca pot lamuri situatia si in cabinetul ambulatoriu dar medicul de garda dupa ce vorbeste la telefon imi spune ca daca nu vreau de buna voie o sa am interneze fortat ,ceea ce a si facut pentru o perioada de sapte zile ,in ultima zi s-a intrunit o comisie in care discut cele petrecute la locul de munca , dar in biletul de iesire din spital este trecut dg. :tulburare psihotica acuta , predominant interpretativa , tulburare de personalitate de Cluster A; precizez ca pe toata perioada de internare m-am comportata normal ; prin urmare ce pot sa cer legat mai ales de un moment trecut ,cu citiva ani in urma , caci in momentul actual se poate observa ; va multumesc

Post Reply