pretentii

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Marc

pretentii

Post by Marc » 22 Nov 2012, 23:03

Buna seara. Am si eu o problema si apelez la dvs pt a afla un raspuns.... Am avut un proces care la final a fost in favoarea mea iar acum paratul are de platit o suma de bani dar nu prea am ajuns la o intelegere amiabila iar acum mai mult a si facut recurs el impotriva mea si asta dupa ce au trecut cele 15 zile cu drept de recurs adica din august sau care ar fi motivele foarte bine intemeiate pt a trece peste cele 15 zile . As dori sa stiu daca este legal recursul lui iar pt ami recupera banii ce ma sfatuiti sa fac? Sa apelez la o firma de recuperari credite sau un executor sau altceva de acest gen? Vreau sa mentionez ca hotararea mea nu este executorie trebuie sa o fac sa fie executorie sau se poate cu acesata hotarare? Si se poate ca el sa isi instraineze anumite propietati ca atunci cand se va stabili anumite masuri pt recuperare banilor sa nu aiba pe ce se pune serchestru? Mentionez ca paratul are o firma , apartament , masina etc. Va multumesc si astept un raspuns va rog mult.....

decalex

Re: pretentii

Post by decalex » 29 Nov 2012, 10:36

Apelati la un executor acesta va face demersurile sa o investeasca cu titlu executoriu si o va pune si in executare.

Post Reply