Buna ziua/ seara
Pe data de 3 iunie am fost victima unei talharii -noaptea, la scara blocului, eu fiind insotita de fiica mea in varsta de 9 ani. Faptuitorul a fost prins (pentru o alta fapta) si fiind chemata pentru identificare, l-am recunoscut dintr-o aliniere de grup atat eu cat si fiica mea, ca fiind cel care mi-a sustras prin forta geanta in noaptea de 3 iunie.
Acum sunt citata sa ma prezint in calitate de parte civila la procesul in care faptuitorul este inculpat pentru fond talharie. Data la care trebuie sa ma prezint in instanta este 3 septembrie. Mentionez ca sunt insarcinata in luna a 9 a si data posibilla a nasterii este intre 2 si 11 septembrie. Avand in vedere situatia mea este posibil sa nu ma prezint la aces proces? Care pot fi consecintele daca nu ma prezint? Daca ma prezint totusi la prima infatisare cum pot evita alte eventuale citatii?-cu siguranta nasterea se va produce pana la o eventuala alta citatie si nu voi mai putea participa la nici un proces avand un bebe acasa. Trebuie sa fac o cerere catre judecator sau ce as putea face?
Multumesc pentru atentia acordata acestui subiect si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
neprezentare ca parte civila la proces
Re: neprezentare ca parte civila la proces
Puteti lua o adresa de la medicu dumneavoastra in care sa va precizeze starea de graviditate si ca nu puteti participa si o transmteti la instanta.