inscriere la masa credala
inscriere la masa credala
Vreau sa ma inscriu la masa credala a unei societati aflate in faliment (mentionez ca am verificat debitorul la BPI, unde am descoperit ca s-a facut o cerere de intrare in faliment prin procedura generala. As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat in conditiile in care am o creanta certa, lichida si exigibila.
Re: inscriere la masa credala
Se redacteaza cat mai urgent o cerere de inscriere la masa credala, cereti inscrierea creantei in suma de ... reprezentand facturi neachitate, se ataseaza contractul si facturile, se depun la dosarul in cauza, se mai achita o taxa de timbru judiciar + timbru judiciar. Ma puteti contacta daca doriti o colaborare.
vezi ca sunt niste termene acolo.. "cat mai urgent" inseamna obligatoriu inaintea termenului limita de depunere a creantelor, sub sanctiunea decaderii din dreptul de a vota in comitetul creditorilor si de a participa la distribuirea sumelor..
contactati lichidatorul..solicitati s ava transmita notificarea, intrebati care este termenul limita de depunere a cerrerilor de inscrire la masa credala. Mergeti al tribunal si depuneti cererea in 2 exemplare impreuna cu taxa in valare de 120 ROn plus timbru judiciar de 0,3 lei