Am o problema careia nu-i gasesc rezolvare :
Sunt actionar la societate comerciala. Am achizitionat un autoturism daci solenza anul trecut, in septembrie. La o luna, nici macar nu platisem prima rata ( masina este achizitionata in leasing, pe firma ), am parcat masina in fata biroului si a intrat in ea un motociclist, cu viteza mare ( se oprise turometrul la 14000 de turatii ). A venit politia, a constatat daunele ( masina a fost avariata 60% ), a intocmit un proces verbal pe care eu nu l-am semnat. Ulterior s-a dispus neinceperea urmaririi penale, pe mptiv ca a fost autoaccidentare, deoarece nu se afla nimeni in masina. Conducatorul motocicletei nu avea RCA asupra lui, deci masina a fost reparata pe CASCO. Cum pot sa-mi recuperez banii, deoarece service-ul si o expertiza extrajudiciara sustin ca masina nu mai are aceeasi valoare ca inainte de accident?
Va rog sa-mi dati o idee, ce actiune sa introduc impotriva acestui nebun, care circula cu viteza aia pe bulevard, la o ora de varf, si politia sustine ca nu are ce sa-i faca? Chiar nu pot vinde masina cuiva, pacalindu-l ca este in regula.
Nota : datorita faptului ca masinii i-a fost avariat plafonul si stalpul, nu mai arata ca una functionala ( este stramba ). Pierderea mea se ridica la 1500 EURO, valoare cu care a scazut pretul masinii.
Va multumesc !
Aveti idee ce se poate face ????