omniasig nu vreasa plateasca
masina a fost lovita in parcare de catre un vecin. acesta ne-a pus in brate asigurarea si a zis ca nu-l intereseaza pt. ca masina este pe firma. la omniasig cu tot procesul verbal de la politie, spun ca ei nu platesc deoarece nu se poate ca o dacie sa produca atatea pagube unui ford. i-a spart bara din spate si proptind-o in alta care era parcata in fata i-a crapat si parbrizul. ce se poate face?
Citeste legea 136/1995,Legea 32/2000,dar in mod special cauta normele rca 2005. Am avut aceeasi problema cu masina mea si pana nu m-am dus cu normele rca la inspector la fel am patit si eu. Arata-i ca stii legea,ajungi la o intelegere cu el(10% din banii pt.reparatii)sau da-l in judecata pe cel care ti-a lovit masina.
multumesc pt. sfat, dar sune-mi te rog daca stii ca sa-l dau in judecata trebuie intai sa achit reparatia si apoi sa merg cu chitantele, sau se poate face inainte
Poti sa dai in judecata si societea de asigurari si pe cel care ti-a lovit masina.
Societatii de asigurari ar trebui sa-i trimiti o notificare prin executor in prealabil.
In privinta daunelor se face expertiza si se constata valoarea lor.
Daca faci reparatiile s-ar putea sa primesti suma intreaga sau nu, in functie de ce va spune expertul.
Societatea de asigurari nu raspunde intotdeauna integral ci numai in functie de clauzele din comntractul de asigurare.
Societatii de asigurari ar trebui sa-i trimiti o notificare prin executor in prealabil.
In privinta daunelor se face expertiza si se constata valoarea lor.
Daca faci reparatiile s-ar putea sa primesti suma intreaga sau nu, in functie de ce va spune expertul.
Societatea de asigurari nu raspunde intotdeauna integral ci numai in functie de clauzele din comntractul de asigurare.
Norocel are dreptate.Tu ai dreptul la despagubiri in functie de vechimea masinii,de uzura .Calculul se face la valoarea de nou a pieselor distruse in accident(crede-ma ca poti lua multi bani) la cursul euro din ziua producerii accidentului.Nu te apuca sa-ti faci tu masina pt. ca va trebui sa justifici cu facturi tot ce faci si nu stiu daca ai sa primesti de peste tot acest lucru. Daca nu te descurci lasa un email si-ti trimit normele care sigur te vor ajuta. Multa bafta! :)
omniasig nuvreasa plateasca
masina este un ford scorpio din 1993 ma poti ajuta cu un e-mail? te rog, costel75 agentul constatator nu vrea sub nici o forma sa accepte ca pagubele sunt cauzate din izbitura spune ca totul este cusut cu ata alba si ca masina era lovita inainte, lucru care nu este adevarat
multumesc mult
multumesc mult
costel75 iti dau adresa de e-mail a sotului meu el este cel care se ocupa de aceasta problema traian2006@yahoo.com , daca vrei sa ne ajuti te rog trimite pe aceasta adresa multumesc anticipat
date concrete
Ne-am dus la politie(EU SI FAPTASUL) Politia a constatat a consemnat tot ce au vazut si confirmat si faptasul, doate avariile ce m-i le-a produs si cu actul de la politie m-am dus normal, la asigurator, OMNIASIG,ca aici vea asigurata masina firma a carei masina o conducea bunul meu vecin.Asiguratorul ma atentionat ca pot sa-l reclam unde vreau eu.Ca masina a fost dinainte avariata si......elucubratii.Si eu deocamdata m-am dus si l-am reclamat la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor de unde am si un bon de inregistrare a sesizarii.Au spus ca sa astept raspuns in termen de 30 zile. Si astept. DEOCAMDATA. ?
raspuns
Tipul a expertizat-o si nu a gasit de cuviinta sa notifice decat bara spate reparata si cea din fata revopsita. Si pt asta am am reclamat la c.s.a. de unde am si un bon de inregistrare. Ecazul sa ma duc sa fac circ si scandal acolo la serviceul unde este inspectorul constatator al OMNIASIG?