raspunderea administratorului dupa radierea societatii
raspunderea administratorului dupa radierea societatii
Judecatorul dispune radierea societatii, insa de cand a inceput procedura de insolventa nu s-a facut cerere pentru atragerea raspunderii administratorului. Dupa radierea societatii mai pot formula creditorii actiune impotriva administratorului?
Re: raspunderea administratorului dupa radierea societatii
daca s-a dispus radierea societatii inseamna ca s-a dispus si inchiderea procedurii falimentului. DAca nu s-a formulat nicio cerere pana la inchiderea procedurii falimentului inseamna ca creditorii nu si-au exprimat dorinta de a formula cerere de atragere a raspunderii si nici nu mai pot sa o faca dupa acest moment al radierii.
Re: raspunderea administratorului dupa radierea societatii
am avut o sc care sa dispus radierea in 2008 .In 2011 o societate a dat sc mea in judecata si in 2012 a fost pusa pe rol si in mai 2013 am primit citatie pe numele meu ca fost administrator sa platesc o suma din 2001 .Mentionez ca eu am predat pasivul,activul ,contabilitatea si stampila in fata notarului in 2002 dar nu sa operat la ORC nu stiu cauza .Din 2002 pana in 2006 am fost chemat la jd si crt de apel si nu a avut castig de cauza creditorul.si iata surpriza acum in 2013