cerere info privind precontractele de vanzare-cumparare

Vesti de interes.
Post Reply
katalin

cerere info privind precontractele de vanzare-cumparare

Post by katalin » 09 Mar 2005, 13:54

:( Va rog sa-mi spuneti de unde pot obtine precontractele tip (vanzare-cumparare, inchiriere) necesare in desfasurarea activitatii unei agentii imobiliare.
Va multumesc anticipat.

croc

Post by croc » 09 Mar 2005, 14:08

nu exista precontracte tip;
sunt modele de antecontract, cred, in programele de legislatie, pe care ti le vei lucra in functie de ceea ce te intereseaza;
daca nu sunt modele, iti poti face singur antecontractele necesare;

katalin

Post by katalin » 09 Mar 2005, 14:33

Stiu ca nu exista precontracte standard, numai ca, eu neavand studii juridice ci economice, nu stiu sa intocmesc astfel de contracte.
Si de aceea ma interesa sa stiu de unde pot sa obtin astfel de precontracte. de ex: cabinet de avocatura, diferite sit-uri, orice locatie unde pot gasi asa ceva.
multumesc

croc

Post by croc » 09 Mar 2005, 14:47

eu nu stiu decat in programele de legislatie;
vezi insa si pe net; cauta pur si simplu, ar trebui sa gasesti;

Lmihai

Post by Lmihai » 09 Mar 2005, 16:54

dinubocos

Post by dinubocos » 09 Mar 2005, 20:56

Mai bine cauta un jurist care sa-ti redacteze un astfel de model adaptat la nevoile tale. Te-ar putea apara de multe situatii neplacute.

judge

Post by judge » 10 Mar 2005, 09:49

aha! bravo dinule! pt katalin...da o colaborare cu un CJ sau un avocat ce are??? credeti ca luam prea multi bani? sau existam degeaba? sau nu avem nici un rost? daca sunteti o agentie mare, cu multi clienti si ceva profit ar fi indicat o colaborare cu un CJ. de exmplu si eu colaborez cu o agentie imobiliare (e de fapt tot a patronului meu :grin: ) si le mai rezolv cate o problema cand mai apare contra cost bineinteles....

Post Reply