sediu social fara activitate
ce implicatii poate avea declararea sediului social fara activitate? cum e mai bine?
Sediu social fara activitate presupune ca la sediul societatii nu vei desfasura nici un fel de activitate, nici macar activitate de birou. Pe declaratia data la Oficiul Reg. Com. ai posibilitatea sa completezi pentru sediu - activitate de birou.
Chiar daca ai sediu fara activitate poti sa desfasori activitate la un punct de lucru- bineinteles dupa ce declari activitatea pe care o prestezi- sau chiar la terti.
Chiar daca ai sediu fara activitate poti sa desfasori activitate la un punct de lucru- bineinteles dupa ce declari activitatea pe care o prestezi- sau chiar la terti.
La Oficiul Registrului Comertului trebuie completata o declaratie ce contine rubrici referitoare la prestarea activitatii la sediu, puncte de lucru, terti, activitati specifice de birou.
Din declaratie eu deduc, ca pentru activitatea de birou eu trebuie sa completez rubrica specifica, chiar daca este la sediu.
In cazul declaratiei pe proprie raspundere ca nu se desfasoara nici o activitate la sediu, se presupune ca nu desfasori nici macar activitate de birou.
Din declaratie eu deduc, ca pentru activitatea de birou eu trebuie sa completez rubrica specifica, chiar daca este la sediu.
In cazul declaratiei pe proprie raspundere ca nu se desfasoara nici o activitate la sediu, se presupune ca nu desfasori nici macar activitate de birou.