mandat fara reprezentare
mandat fara reprezentare
In cazul mandatului fara reprezentare avand ca obiect achizitionarea unui imobil pe numele mandatarului dar pentru mandantul ocult (necunoscut vanzatorului), cum isi indeplineste obligatia mandatarul fata de mandant (cum intra imobilul in patrimoniul mandatantului)?
Pentru a fi simulatie trebuie ca cele doua acte sa fie incheiate la anumite momente. In plus trebuie sa existe intentia partilor de a simula.
In ceea ce priveste speta data, avand in vedere ca bunul dobandit este un imobil si tinand cont de sistemul de publicitate in domeniul imobiliar nu prea mi sa pare sa stea in picioare simulatia.
In ceea ce priveste speta data, avand in vedere ca bunul dobandit este un imobil si tinand cont de sistemul de publicitate in domeniul imobiliar nu prea mi sa pare sa stea in picioare simulatia.
Daca aparent X cumpara un imobil pentru el dar exista un act secret prin care convenise cu Y sa cumpere acest imobil pe numele sau dar pentru Y, crezi ca nu suntem in prezenta unei simulatii prin interpunere de persoana?dinubocos wrote:In ceea ce priveste speta data, avand in vedere ca bunul dobandit este un imobil si tinand cont de sistemul de publicitate in domeniul imobiliar nu prea mi sa pare sa stea in picioare simulatia.