Buna ziua.
As avea o intrebare si m-as bucura tare mult daca m-ati putea ajuta.
Acum cateva zile tatal meu se intorcea dintr-un sat, spre mun Medias, jud Sibiu. Era in jur de ora 23:00. Pe drum a acrosat pe partea dreapta o caruta. Caruta era oprita in drum, pe banda tatalui meu, fara nici un fel de semnalizare, iar carutasul dormea beat fiind, in caruta. Din spate a mai venit un autovehicul care sustine ca i-a venit o roata in parbriz. Masina tatalui meu are doar aripa dreapta sparta, in rest masina e intacta. Masina celuilalt avea parbrizul spart, bara din fata rupta, farurile sparte, etc. Este evident ca un cauciuc nu ii facea masina praf in fatza. respectivul sofer a dat mita politiei si si-a dus a 2-a zi masina in service, in timp ce tatalui meu i s-a interzis sa se atinga de masina. Problema este ca omul aflat in caruta este in coma de gr 4 cu foarte putine sanse de supravietuire, tatal meu l-a acrosat doar, al doilea care incearca sa stearga probele cel mai probabil l-a luat in plin.
As vrea sa stiu care ar fi urmarile si daca ar include si dezpagubirea familiei ranitului, in caz ca acesta moare.
Multumesc
Accident rutier