Mostenire, succesiune, vanzare

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
mariuscrisan

Mostenire, succesiune, vanzare

Post by mariuscrisan » 19 Jun 2011, 09:23

Mama a mostenit o casa la tara de la parintii ei. Mama a decedat. Precizez ca am facut investitii la casa respectiva atat inainte ca mama mea sa moara cat si dupa. Am facut succesiune. Acum tatal meu vrea sa risipeasca tot ce a agonisit mama mea acolo. Vrea sa vanda tot pentru a isi bate joc de munca mamei mele. In timp ce mama mea traia acesta nici nu se ducea catre casa la tara unde locuia mama mea, dar prin succesiune a mostenit si el. Eu detin mai mult in urma succesiunii. Va rog din suflet sa imi spuneti ce pot sa fac.

Va multumesc anticipat!

rolandmindrila

Re: mostenire, succesiune,vanzare

Post by rolandmindrila » 20 Jun 2011, 20:58

mariuscrisan wrote:Mama a mostenit o casa la tara de la parintii ei. Mama a decedat. Precizez ca am facut investitii la casa respectiva atat inainte ca mama mea sa moara cat si dupa. Am facut succesiune. Acum tatal meu vrea sa risipeasca tot ce a agonisit mama mea acolo. Vrea sa vanda tot pentru a isi bate joc de munca mamei mele. In timp ce mama mea traia acesta nici nu se ducea catre casa la tara unde locuia mama mea, dar prin succesiune a mostenit si el. Eu detin mai mult in urma succesiunii. Va rog din suflet sa imi spuneti ce pot sa fac.

Va multumesc anticipat!
faceti o actiune de iesire din indiviziune

mariuscrisan

Post by mariuscrisan » 21 Jun 2011, 10:37

ce presupune?

rolandmindrila

Post by rolandmindrila » 21 Jun 2011, 20:27

daca s-a dezbatut mostenire si s-au stabilit pe cote parti cat revine fiecaruia solicatati catimea d-voastra si o cumparati si pe cea al celuilalt mostenitor si asa scapati de el....
consultati un avocat di zona d-voastra.

Post Reply