Ajutor refacere cadastru

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
NIC

Ajutor refacere cadastru

Post by NIC » 16 Mar 2011, 22:20

Buna ziua.Am si eu o problema in legatura cu refacerea unui cadastru si daca puteti sa i-mi dati un sfat sau o rezolvare.Bunica mea a avut o proprietate(casa+teren) la care a facut un cadastru.Dupa cadastru s-a facut o dezmembrare(lotul 1 casa,lotul 2 terenul).Lotul 2 mi-a fost vandut mie,iar la lotul 1 s-a facut un act de intretinere la care fac parte eu si fratele meu.Cand am avut intentia de a face o constructie pe lotul 2,am constatat ca, cadastru a fost facut gresit.(teren mai mult decat in actul cadastral,bucata in plus fiind intre mine si vecin si nu intra schita constructiei)Am contactat pe cel care a facut dezmembrarea si am convenit ca bucata in plus sa fie adaugata la lotul 1,iar schita de la lotul 2 sa fie intoarsa.Dupa ce am facut actele necesare(proces verbal de vecinatate,adeverinta de rol,extras de informare,certificat fiscal),mi s-a spus ca trebuie sa mai fac niste declaratii la notar cu vecinii,deoarece se modifica limitele si spatiu.Acum vine problema.Notaru mi-a spus ca pentru a face aceste declaratii trebuie ca vecinii sa vina si cu actele lor de proprietate si 2 dintre ei nu au(unul nu a dezbatut mostenire si celalalt nu stiu daca are acte pe numele lui)In acest moment nu pot sa fac aceste declaratii si nu pot sa continu.Puteti sa-mi dati o rezolvare?Practic mie nu-mi trebuie decat sa intorc schita de la lotul 2.Mai trebuie facute aceste declaratii daca am procesele verbale de vecinatate?Va rog cine poate sa ma ajute ?

Post Reply