prostia costa poate cineva sa-mi de-a un sfat

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
stefan

prostia costa poate cineva sa-mi de-a un sfat

Post by stefan » 03 Mar 2011, 13:19

Buna ziua .In nestiinta de cauza am luat si eu plasa ca multi altii si la sfatul unui prieten am cesionat actiunile firmei unor asazisi binefacatori.dar sa va explic cum au decurs problemele:Am mers la notariat si baietii au dat o declaratie ca preiau activul si pasivul firmei inclusiv toata arhiva si stampilele doc. cu regim special dupa care am mers la reg. comertului unde am facut cesionarea actiunilor firmei inclusiv pasivul si activul contra cost binenteles.mentionez ca firma avea datorii doar la bugetul de stat. Dupa doua zile ma suna acel consilier de la reg comertului sa ma duc pina acolo caci a primit un fax de la cei cu care am facut tranzactia ca nu mai sunt de acord cu aceasta tranzactie (binenteles dupa ce le-am dat banii ). In acest caz judecatorul a trimis dosarul spre solutionare in instanta unde sau dat citeva termene la care ei nu sau prezentat si judecatorul a consideratcauza ca nefondata si a trimis dosarul spre perimare. Mi sa spus ca termenul de perimare e de 1 an ok .In acest timp registrul comertului a procedat la dizolvarea firmei inaintind documentele catre un lichidator. Acum am primit citatie sa ma prezint la tribunal sectia comercial faliment in calitate de debitor in proces cu directia generala a finantelor publice pentru fond procedura insolventei. Sincer nu stiu ce sa mai fac? Daca cei de la Reg . comertului stiau ca pe rol se afla acel proces de ce au dizolvat firma ? Daca celor carora le-am cesionat actiunile le-a fost respinsa actiunea nu era normal ca ei sa figureze ca administratori la reg comertului?[Poate cineva sa-mi de-a un sfat? Multumesc anticipat.

sansiro

Re: prostia costa poate cineva sa-mi de-a un sfat

Post by sansiro » 18 Mar 2011, 23:33

cel mai bun sfat: luati un avocatpt. termen. Faptul ca s-a deschis falimentul inseamna ca e vb. de datorii destul de mari.

Post Reply