Daune dupa accident auto
Daune dupa accident auto
Buna, am fost implicata in urma cu 3 ani intr-un accident de masina.Au fost 2 morti, 5 raniti grav.cei 2 morti au fost in masina celui ce au intrat in noi frontal.La noi in masina am fost 3 raniti cu peste 40 zile ingrijiri medicale.Procersu a decurs un an jumate.Am prrimit hotararea luna aeasta in care ne acorda 10 mii euro daune morale pe persoana.Celorlati din masina cealalta le-a dat tot asa cat au cerut, insa acum 2 zile toti fac recurs inafara de noi.Ei vor sa ceara banii direct de la asigurari nu impreuna cu inculpatu.Avocat nostru nu a vrut nicicum sa faca recurs.Si in special si parchetu a facut recurs deoarece a primit doar 2 ani inculpatu cu suspendare.Intrebarea mea este..de ce nu vrea avocatu sa faca recurs, si nu e interesat..e posibil sa nu vedem acesti bani niciodata?Sau ar trebui schimbat avocatul din moment ce nu a fost prea interesat...se poate schimba si de aici inainte sa mergem cu alt avocat?
Re: ucidere din culpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E greu de spus de ce nu vrea sa faca. Presupun ca daca ar face recurs ar castiga mai mult, asa ca nu cred ca e in interesul lui sa nu faca.
Insa poate parerea lui, care cunoaste cazul foarte bine, e ca nu aveti sanse in recurs sau ca nu merita.
Puteti eventual merge cu tot dosarul la un alt avocat, insa aici nu gasiti un raspuns precis, intrucat sunt prea multe necunoscute...
Insa poate parerea lui, care cunoaste cazul foarte bine, e ca nu aveti sanse in recurs sau ca nu merita.
Puteti eventual merge cu tot dosarul la un alt avocat, insa aici nu gasiti un raspuns precis, intrucat sunt prea multe necunoscute...
Re: ucidere din culpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In legatura cu recursu', dupa parerea mea e neexperimentat acest avocat, de altfel neinteresat.Dar daca am schimba avocatul, am putea face apel?..banuiesc ca recurs nu mai putem face deoarece ni s'a dat termen de 10 zile si a expirat timpul.
In rest ce s'ar mai putea face?..adica sa asteptam citatia pentru acest recurs , si sa vedem ce se intampla ?..sau sa actionam acuma cu alt avocat?
In rest ce s'ar mai putea face?..adica sa asteptam citatia pentru acest recurs , si sa vedem ce se intampla ?..sau sa actionam acuma cu alt avocat?
Re: Daune dupa accident auto
Avocatul stie ce face. Inculpatul si asigurarile presupune o condamnare il solidar. Asta inseamna ca puteti lua totul de la asigurari sau totul de la inculpat.
Re: Daune dupa accident auto
In urma recursului am primit daunele morale si materiale, de la asigurari impreuna cu inculpat..asta ce inseamna?..ne vor despagubi impreuna??????...inculpatu nu are de unde sa plateasca, plus de asta face si cu executare in urma recursului...Ar fi posibil sa nu primim nimic de la asigurari chiar daca este stabilit prin hotarare judecatoreasca??