Buna seara,
Am si eu o nelamurire...
Tocmai ce am primit de la Presedintele Asociatiei o copie a unei reclamatii facute de vecinul meu de jos referitor la inundatii repetate pe care se presupune ca i le-as fi produs in zone diferite. Mentionez ca eu stau la etj 2 al unui bloc care nu are apartamente la parter.
Problema este, ca in afara de balcon unde se pare ca ne inundam unii pe altii in lant, eu nu am cauzat niciuna din aceste presupuse inundatii. Una din ele, fiind in dreptul unei conducte de la dormitor, unde d-nul vecin presupune ca am varsat o cana cu apa (pe care, sa fim, seriosi, eu nu as bea-o intre perete si sifonier), care i-a produs lui o inundatie cu diametrul de 20 cm, dormitor in care eu am parchet...care nu este umflat si nu are niciun semn ca pe sub el ar fi apa.
Asta, e doar un ex., insa sunt mult mai multe ineptii pe care le debiteaza dumnealui in acea reclamatie.
As dori insa sa raspund acestei reclamatii si procesului verbal intocmit de Administratie numai cu dovezi din apartamentul dansului...sa vina sa constate si la mine ca eu nu am nimic de-a face ce aceste inundatii si sa faca si la mine poze, care sa ateste ca totul este intact, asa cum era, de altfel, si acum 3 ani cand mi-am renovat total apartamentul!!!!
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!