sucesiune partiala

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
maria50

sucesiune partiala

Post by maria50 » 28 Jan 2011, 20:25

Buna ziua.In 1995 am facut sucesiunea dupa moartea tatalui meu,dar am facut numai pentru apartamentul care era lasat , dar pentru terenuri nu am facut .Intrebarea mea este daca mai pot face partea a doua a sucesiunii sa includ si terenurile.(precizez ca la timpul acela nu am facut sucesiunea terenurilor deoarece titlul de proprietate de la primaria din comuna respectiva era deaja dat unuia din fratii tatalui meu in care erau trecuti toti 4 frati,iar eu ca unica mostenitoare dupa tatal meu nu mi-a dat titlul de proprietate deoarece unul din frati are casa construita pe jumatate din teren ,de aceia nu am facut sucesiune pe terenuri).Cu respect va multumesc si astept un raspuns.

angel

Re: sucesiune partiala

Post by angel » 29 Jan 2011, 15:47

se face un supliment de certificat de mostenitor.
mergeti la un notar si va explica procedura.
da. puteti include si terenurile la masa partajabila.

maria50

Post by maria50 » 29 Jan 2011, 19:53

angel wrote:se face un supliment de certificat de mostenitor.
mergeti la un notar si va explica procedura.
da. puteti include si terenurile la masa partajabila.
Cu respect va multumesc din suflet.

angel

Post by angel » 30 Jan 2011, 00:56

cu placere si succes!
am omis :oops: sa va zic ca sa mergeti la notarul care a dezbatut succesiunea intial, acesta fiind unicul care are competenta de a va da suplimentul certificatului de mostenitor.
oricum daca mergeti la un alt notar si acesta o sa va spuna acelasi lucru...ideea era sa nu faceti 2 drumuri.

maria50

Re: succesiune partiala

Post by maria50 » 31 Jan 2011, 20:51

angel wrote:cu placere si succes!
am omis :oops: sa va zic ca sa mergeti la notarul care a dezbatut succesiunea intial, acesta fiind unicul care are competenta de a va da suplimentul certificatului de mostenitor.
oricum daca mergeti la un alt notar si acesta o sa va spuna acelasi lucru...ideea era sa nu faceti 2 drumuri.
As mai avea o intrebare daca se poate.Cand am dorit sa scot titlul de proprietate pentru terenul care trebuie sa-l trec in succesiune ,mi sa spus de la primaria ca titlul de proprietate a fost dat unuia din frati ai tatalui meu care are si casa ca locuinta pe o parte din teren.( terenul de imparte in 4 frati care au dreptul de mostenire inclus tatal meu decedat)Cu respect ,Maria

Post Reply