Care este procedura legala de urmat in cazul in care am o sentinta definitiva investita cu formula executorie si un raport de expertiza care face parte integranta din sentinta, dar nu ma pot intabula deoarece nu se gaseste cartea funciara in care ar trebui sa se opereze intabularea.
Se deschide o actiune in reconstituire de carte funciara? Sau se poate solicita in instanta deschiderea unei carti funciare doar pt. numerele topo pe care urmeaza sa ma intabulez.
Care sunt taxele de timbru?
reconstituire CF
Cum poti avea o sentinta definitiva prin care sa se dispuna intabularea dreptului tau in CF daca nu exista acel CF?
Eu stiu ca atunci cand se judeca astfel de cereri, se fac expertize prin care se identifica terenul inclusiv sub aspectul cartii funciare din care face parte.
Daca este vorba despre un teren dobandit in baza Legii nr. 18/1991, atunci este posibil sa se fi dat un numar cadastral nou si inscrierea se face in carti provizorii, pana la definitivarea documentelor cadastrului general.
Eu stiu ca atunci cand se judeca astfel de cereri, se fac expertize prin care se identifica terenul inclusiv sub aspectul cartii funciare din care face parte.
Daca este vorba despre un teren dobandit in baza Legii nr. 18/1991, atunci este posibil sa se fi dat un numar cadastral nou si inscrierea se face in carti provizorii, pana la definitivarea documentelor cadastrului general.