depunere juramant

Vesti de interes.
Post Reply
andrei11

depunere juramant

Post by andrei11 » 08 Feb 2005, 13:53

Ce parere aveti despre faptul ca unor stagiari ( viitori) nu li s-a permis sa depuna juramantul pentru ca maestrii si-au platit taxele in ultimul moment?

andrei11

Post by andrei11 » 08 Feb 2005, 14:35

nici o opinie? :(

chihiro

Post by chihiro » 08 Feb 2005, 16:59

mi se pare cam abuziv. legea si statutul spun clar: eu sunt obligat sa platesc taxele; daca le platesc cu intarziere, ma expun riscului, si el prevazut de lege si statut, de a plati penalizari, de suspendare, etc, DAR ATAT. odata ce le-am platit, ar trebui sa ma bucur de aceleasi drepturi ca si cel care le-a platit regulat, cel putin asa deduc eu din textele mai sus mentionate. de ce sa vina un act interior sa-mi restranga mie dreptul prevazut de lege?
dar asta e baroul: ca si conditia aia cu platiti taxele pe un an inainte, ca altfel nu da legitimatie, ca si venit al maestrului de 15 mil/luna, aberatii :x si toti scrasnesc din dinti dar nu fac scandal prea tare. :cry: no comment

imi pare tare rau de cei opriti de la juramant; dar, pe de alta parte, era ceva ce se putea aranja: eu stiam de anul trecut de inventia asta, mi-am luat maestra de mana si a platit taxa restanta (pe un an in urma), prin decembrie :lol:

ada07

Post by ada07 » 08 Feb 2005, 17:29

s-a depus deja juramantul?

andrei11

Post by andrei11 » 09 Feb 2005, 09:57

la baroul prahova da, s-a depus.

Post Reply