Buna ziua,
Am si eu o intrebare > sunt divortata,inca nu am primit hotararea definitiva.In cat timp trebuie sa-mi schimb actele pentru a trece la numele purtat anterior?Eu vreau sa plec definitiv din tara si sa ma recasatoresc in strainatate.In acest caz n-as putea sa-mi fac toate actele direct pe noul nume?
O zi buna tuturor.
plecare din tara
Re: plecare din tara
pana nu primiti hotararea definitiva, nu sunteti divortata.
asteptati ca aceasta sa se redacteze si dupa va schimbati toate actele.
nu puteti sa va casatoriti in strainatate,pana cand nu este hotararea definitiva...nu puteti sa va casatoriti si sa treceti "direct"pe numele viitorului sot, din moment ce va exista o hotarare care va obliga sa va schimbati numele...nici nu va primesc actele in vederea incheierii celeilalte casatorii,pana nu faceti dovada ca sunteti divortata...asta cel putin dupa legislatia UE...
asadar, trebuie sa asteptati hotararea.
asteptati ca aceasta sa se redacteze si dupa va schimbati toate actele.
nu puteti sa va casatoriti in strainatate,pana cand nu este hotararea definitiva...nu puteti sa va casatoriti si sa treceti "direct"pe numele viitorului sot, din moment ce va exista o hotarare care va obliga sa va schimbati numele...nici nu va primesc actele in vederea incheierii celeilalte casatorii,pana nu faceti dovada ca sunteti divortata...asta cel putin dupa legislatia UE...
asadar, trebuie sa asteptati hotararea.