Am si eu o intrebare. Tatal meu,mama si cu mine avem o casa unde stateam toti 3. in momentul de fata parintii mei sunt in divort si nu mai locuieste aproape nimeni acolo. Contractul de la casa este trecut doar pe numele tatalui. Exista posibilitatea ca tatal meu sa poata vinde casa desi nu este intabulata si fara acordul meu si al mamei?
Astept cu nerabdare sa imi raspundeti. E foarte important sa stiu. Va multumesc. Cu stima,Simona H.
Casa neintabulata
Re: Casa neintabulata
casa este proprietatea cui?a tuturor?cum este trecut doar pe numele tatalui?este contractat de tata,dar platit in timpul casatoriei cu mama?! sau doar al dumnealui inainte de casatoria cu mama?daca parintii sunt in divort,s-a deschis si actiunea de partaj?acest bun imobil face obiecutl actiunii de partaj?SimonaH wrote:Am si eu o intrebare. Tatal meu,mama si cu mine avem o casa unde stateam toti 3. in momentul de fata parintii mei sunt in divort si nu mai locuieste aproape nimeni acolo. Contractul de la casa este trecut doar pe numele tatalui. Exista posibilitatea ca tatal meu sa poata vinde casa desi nu este intabulata si fara acordul meu si al mamei?
Astept cu nerabdare sa imi raspundeti. E foarte important sa stiu. Va multumesc. Cu stima,Simona H.
nu mi-e foarte clar care este regimul juridic al imobilului,pe cale de consecinta nu va pot raspunde cu certitudine la intrebare...
daca bunul este doar al tatalui inainte de casatorie,acesta poate vinde fara acordul dvs si al mamei...