Deceptie asigurare RCA

Asigurari de bunuri si persoane
Post Reply
suspans

Deceptie asigurare RCA

Post by suspans » 10 Aug 2010, 22:04

Am imprumutat motocicleta unui prieten, care a facut accident in urma caruia a decedat. Am primit de la politie Anexa 2 (care am inteles ca se da in cazul unui accident cu victima in locul procesului verbal , adica ''cauzele si imprejurarile producerii accidentului'') unde scrie ca vinovatul este soferul autoturismului care i-a intors in fata prietenului meu fara sa se asigure plus alte date si detalii.Am fost la firma de asigurari unde mi-au deschis un dosar de dauna urmand sa le mai duc cateva acte necesare dosarului.

Doua lucruri care mi le-au spus inspectori de la firma de asigurare ma deranjeaza..

1 Faptul ca dosarul de dauna v-a fii deschis pana la data solutionarii anchetei politiei respectiv tribunalui privind rezultatul vinovatiei accidentului...

(fapt neaprobat de catre agentul de politie care mi-a spus ca in anexa 2 scrie cine este vinovatul , plus ca mi s-a dat copie RCA dupa asigurarea inculpatului)

2 Tot inspectorii de daune mi-au spus ca in acelasi dosar de dauna pe care l-am deschis trebuie sa fie si actele necesare despagubirii pt vatamarea corporala sau deces.

(lucru iar dezmintit de agentul de politie care a spus ca dosarul de dauna pt vatamare corporalasau deces, cheltuieli etc trebuie inaintat de catre familie in cazul in care acestia doresc, eu neavand nici o legatura cu acest lucru.)

Din ce am inteles de la inspectorul de daune firma de asigurare nu prea plateste si sa ma astept la un timp indelungat pana la solutionarea dosarului meu...
Sunt adevarate aceste 2 lucruri de ami sus sau este pur si simplu un mod de a ma prostii practic in fata?

angel

Re: Deceptie asigurare RCA

Post by angel » 11 Aug 2010, 19:01

greu cu plata daunelor...am o curiozitate...asiguratorul este cumva...carpatica?!ca din ce in ce mai des aud astfel de probleme cu acest asigurator...fac pozele pierdute ca sa nu solutioneze dosarul de daune...plus de asta...in final rapsund, caci...pottrivit pozelor etc...fapta nu corespunde adevarului...chiar daca sunt martori etc..etc..expertiza si tot... :shock:

suspans

Re: Deceptie asigurare RCA

Post by suspans » 12 Aug 2010, 10:01

Nu este vorba de carpatica

Post Reply