apartament
apartament
buna ziua am si eu o problema acum cateva luni am facut un contract de vanzare cumparare cu parinti mei cu uzur fruct fara nici un fel de clauza si as-i vrea sa stiu ceva mama mea ma- are o fata din prima casatorie si daca poate sa ii faca buletin la aceasta adresa fara acordul meu
Re: apartament
Sunteti destul de ambiguu in exprimare.Sa inteleg ca dvs sunteti nudul proprietar si parintii dvs uzufructuarii?...sau...e exact inversvaly wrote:buna ziua am si eu o problema acum cateva luni am facut un contract de vanzare cumparare cu parinti mei cu uzur fruct fara nici un fel de clauza si as-i vrea sa stiu ceva mama mea ma- are o fata din prima casatorie si daca poate sa ii faca buletin la aceasta adresa fara acordul meu

Dreptul de uzufruct este un dezmembramant al dreptului de proprietate.Deci, acest apartament are sarcina.
Au acest drept.Parintii pot dispune de bun dupa cum doresc pana la decesul acestora.
Dvs. veti fi proprietar si de drept si de fapt dupa ce acestia nu vor mai fi in viata.
In ceea ce priveste stabilirea domiciliului a surorii dvs.din cate stiu, Politia cere acordul proprietarului de drept.In fapt, insa poate locui cu parintii dvs daca acestia doresc.
Dvs. veti fi proprietar si de drept si de fapt dupa ce acestia nu vor mai fi in viata.
In ceea ce priveste stabilirea domiciliului a surorii dvs.din cate stiu, Politia cere acordul proprietarului de drept.In fapt, insa poate locui cu parintii dvs daca acestia doresc.