Trebuie sa dezbatem mostenirea dupa socrul meu decedat in 10 aprilie 2009, unic mostenitor fiind sotul meu. Soacra mea a decedat in 2001 si nu am facut dezbatere de mostenire decat pt casa batraneasca ( sotul meu detinand acolo 1/4 cu certificat de mostenitor, din noiembrie 2005, la un notar din Galati). In decembrie 2005 una din surori suplimenteaza certificatul de mostenitor dupa tata, la care se impartise casa, cu terenul arabil, in acel certificat suplimentar fiind trecuta cu 1/4 soacra mea, decedata. Acum am inteles ca trebuie trecut sotul prin certificat de mostenitor suplimentar, dar ca trebuie sa mergem la Targu Bujor, unde e primul certificat emis. Dar ultimul domiciliu al soacrei mele este in Galati, in casa unde locuim noi, si a locuit si socrul meu si pentru care trebuie sa facem dezbaterea. Nu stiu cum sa procedez. Nu putem face totul in Galati, pentru ca serviciul pe care il are sotul meu nu ii permite in nici un fel sa se invoiasca? Si asa, eu am umblat toata saptamana dupa acte.
Va rog mult sa ma scoateti din ceata.
rog ajutor