MIRON COZMA GRATIAT!
MIRON COZMA GRATIAT!
FRATILOR, imi vine sa mor! ilici l-a scos din puscarie de criminalul ala!! in loc sa se duca dupa el, l-a scos si pe ala! este strigator la cer! este patetic, dar nu mai pot...ma ineaca plansul...am impresia ca orice am face, nu vom scapa niciodata de nemernicii astia...e ca un blestem!
basescu inca nu e presedinte ca nu a depus inca juramantul.
Iti aduci aminte la locale cum fostii primari au avut grija sa goleasca visteria locala pe ultima suta de metri?
tot asa si nea Iliescu face acum, intre alegeri si numirea noului presedinte, tot ce a vrut tot timpul sa faca dar s-a temut ca nu cumva manevrele lui sa afecteze rezultatul PSD in alegeri.
Eu nu fac penal si deci nu prea mai stiu insa nu cred ca gratierea poate fi revocata.
Iti aduci aminte la locale cum fostii primari au avut grija sa goleasca visteria locala pe ultima suta de metri?
tot asa si nea Iliescu face acum, intre alegeri si numirea noului presedinte, tot ce a vrut tot timpul sa faca dar s-a temut ca nu cumva manevrele lui sa afecteze rezultatul PSD in alegeri.
Eu nu fac penal si deci nu prea mai stiu insa nu cred ca gratierea poate fi revocata.
Daca e adevarat zvonul ( si cred ca e ), n-as fi totusi atat de vehement la adresa lui Cosma. Cred ca orice om are dreptul la o a doua sansa, in conditiile in care el si-a ispasit, totusi, o parte din vina. Sunt personaje mult mai tenebroase ca el, care n-au facut o zi de nnracoarenn! Subliniez ca nu sunt fanul mijloacelor folosite de el pana acum si, fireste, nici scopurilor urmarite prin mineriade!
cred ca n-ai simtit cum se cuvine palma data de ilici intregului popor prin gratierea asta...si prin decorarea lui vadim...uf, de ce trebuie sa ramanem noi umanisti si politically corecti fata de niste gunoaie umane?! nu vezi imaginea de ansamblu, nu vezi ca asta incalca orice norme ? in schimb noi trebuie sa ne gandim sa le acordam sanse dupa sanse? o a doua sansa sa ce, sa ii reuseasca un masacru mai mare cu minerii?... 

Este cea mai mare marsavie din ultima vreme. Iliescu dovedeste inca o data ca nu si-a uitat fostii prieteni si ca nu a meritata sa fie presedintele romanilor. Este un ticalos. Iar cel care pledeaza pentru a doua sansa sa ii aducem aminte ca miron cozma nu a venit doar o data la bucuresti cu minerii. A doua sansa sa o aiba cine o merita nu un criminal - pentru ca el a participat la snopirea in bataie a unor oameni nevinovati in mineriadele pe care le-a condus. Uneori imi este rusine ca sunt roman!
Tinand cont ca romanii l-au votat de trei ori mie mi se pare destul de reprezentativ. Sunt foarte suparat. Am vazut si conferinta de presa a lui nastase si imi e scarba cum se agata de putere. E gata sa faca guvern cu pnl-pd. L-au intrebat jurnalistii cum e cu cozma si a dat-o la misto. Or romanii cred ca s-au saturat de asta. Cica el nu are informatii despre asa ceva, drept pentru care nu poate raspunde.
Sa dea Dumnezeu ca Basescu sa realizeze ca poate intra in istorie daca isi va face datoria asa cum trebuie. Are sansa sa faca din Iliescu un rand intr-o carte de istorie.
Sa dea Dumnezeu ca Basescu sa realizeze ca poate intra in istorie daca isi va face datoria asa cum trebuie. Are sansa sa faca din Iliescu un rand intr-o carte de istorie.
nu am vazut conferinta lui Nastase deci nu pot sa ma pronunt.
Personal eu cred in Basescu, tocmai pentru ca este atipic. Cred ca stie ca asta e sansa vietii lui si ca daca va face ce a promis va deveni brusc un mare om iar daca se va complace in mocirla ultimilor 15 ani va ramane numai un om mic care a crezut ca a devenit mare pentru ca s-a ales presedinte.
in aceeasi ordine de idei Basescu a spus clar ca nu face alianta cu PSD. Insa am inteles ca ieri purtatorul de cuvant al PSD a afirmat ca daca Basescu face guvern minoritar, PSD + (a se citi cruce) PUR impreuna cu UDMR si minoritatile vor face boicot parlamentar. In tipicul stil de doi bani.
Sper ca UDMR si minoritatile sa semneze cu Alianta. De cand sunt eu pe lume nu m-am uitat asa mult la televizor ca in ultima saptamana.
Personal eu cred in Basescu, tocmai pentru ca este atipic. Cred ca stie ca asta e sansa vietii lui si ca daca va face ce a promis va deveni brusc un mare om iar daca se va complace in mocirla ultimilor 15 ani va ramane numai un om mic care a crezut ca a devenit mare pentru ca s-a ales presedinte.
in aceeasi ordine de idei Basescu a spus clar ca nu face alianta cu PSD. Insa am inteles ca ieri purtatorul de cuvant al PSD a afirmat ca daca Basescu face guvern minoritar, PSD + (a se citi cruce) PUR impreuna cu UDMR si minoritatile vor face boicot parlamentar. In tipicul stil de doi bani.
Sper ca UDMR si minoritatile sa semneze cu Alianta. De cand sunt eu pe lume nu m-am uitat asa mult la televizor ca in ultima saptamana.