incepand cu 22.12.2004 divortul meu ramane definitiv
deocamdata eu si fostul sot avem domiciliu comun
pana la aceasta data, s-au strans datorii comune, la intretinere, curent ,apa rece ,telefon;datorii pe care fostul refuza sa le platim impreuna pe motiv ca m-a intretinut 17 ani, desi eu am avut servici in toata aceasta perioada
pana la introducerea si terminarea procesului de partaj ce ma sfauiti sa
fac: sa achit doar partea mea,sa achit in totalitate?
exista posibilitatea sa-l dau in judecata pentru plata partii lui de contributie?
copiii, 2, au ramas la mine si sutine ca trebuie sa le asigur conditii civilizate de existenta !DAR ASTA NU-L INCLUDE SI PE TATAL LOR
MULTUMESC FRUMOS!
datorii comune
daca solicit evacuarea, aceasta actiune nu va avea implicatii negative asupra mea in procesul de partaj?
eu as fi vrut sa nu ajungem la proces, dar nu vad alta optiune pentru a-mi vedea in liniste de viata mea!
cat despre partaj mi se pare corect un procent de 50% chiar daca in ultimii ani, politist fiind, a avut un salariu mai mare decat al meu.Fetele au fost mai mult in grija mea !
eu as fi vrut sa nu ajungem la proces, dar nu vad alta optiune pentru a-mi vedea in liniste de viata mea!
cat despre partaj mi se pare corect un procent de 50% chiar daca in ultimii ani, politist fiind, a avut un salariu mai mare decat al meu.Fetele au fost mai mult in grija mea !
Am avut un caz similar si instanta a admis ordonanta de evacuare la primul termen, fara citarea partilor.
Evacuarea nu poate influenta negativ partajul, din contra. daca vrei sa ceri atribuirea apartamentului in natura, tie, cu plata unei sulte catre fostul sot, ai un motiv in plus: ca nu-si achita cota de cheltuieli de intretinere.
Pastreaza chitantele pentru plata cheltuielilor de intretinere dupa data divortului si adauga la masa bunurilor comune, la partaj, dreptul de creanta aferent cotei lui de cheltuieli.
Daca obtii o ordonanta de evacuare din locuinta cu efecte pana la ramanerea definitiva a hotararii de partaj, poate nici nu te mai intereseaza cand va fi aceasta hotarare si cine va introduce partajul.
Evacuarea nu poate influenta negativ partajul, din contra. daca vrei sa ceri atribuirea apartamentului in natura, tie, cu plata unei sulte catre fostul sot, ai un motiv in plus: ca nu-si achita cota de cheltuieli de intretinere.
Pastreaza chitantele pentru plata cheltuielilor de intretinere dupa data divortului si adauga la masa bunurilor comune, la partaj, dreptul de creanta aferent cotei lui de cheltuieli.
Daca obtii o ordonanta de evacuare din locuinta cu efecte pana la ramanerea definitiva a hotararii de partaj, poate nici nu te mai intereseaza cand va fi aceasta hotarare si cine va introduce partajul.