Sporul de stres 50% din brut - acum fara actiune in justitie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
giovanni

Sporul de stres 50% din brut - acum fara actiune in justitie

Post by giovanni » 06 Mar 2009, 19:17

Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti a cumunicat astazi catre curtile de apel Ordinul MJLC nr. 768/C din 4 martie 2009, potrivit caruia "incepand cu data de 1 martie 2009 judecatorii din cadrul instantelor judecatoresti beneficiaza de un spor de 50% pentru risc si suprasolicitare neuropsihica, calculat la indemnizatia de incadrare bruta lunara, prevazuta de lege".

Sursa: juridice.ro

Cu o zi inainte, pe 3 martie 2009, Procurorul General al RO a emis de asemenea un ordin, prin care acorda acest drept tuturor procurorilor. Codrutza, sa ne traiesti. :-P

Asta inseamna ca un proaspat magistrat definitiv ar avea in mana o leafa care tinde undeva spre 5000 lei, ceea ce nu e tocmai de neglijat. Asta daca nu punem la calcul mai mult de 5 ani vechime. Daca e si doctor in drept, alt 15% se adauga la salariu. Si ar mai fi ceva: sporul de confidentialitate, tot 15%, cu privire la care nu stiu inca ce a dispus ICCJ in RIL. Sau, ma rog, daca a solutionat RIL-ul.
Asa ca merita sa invatati pentru examenul din 29 martie, care se apropie cu pasi repezi.
Hai bafta, sper ca v-am mai trezit in suflet un gram extra de ambitie.

ignite

Post by ignite » 07 Mar 2009, 03:51

Da. Ce poate fi mai important decat banul?

hai ca o sa invete lumea...cu 50% mai mult. Si o sa se si excite la auzirea acestei minunate vesti.

se vor pune pe citit...ca multi doar pentru asta se duc acolo...dupa ce ajung in punctul dorit...o sa fie murdari de cerneala pe bot.

cand s o vedea taranu cu bani (ca pentru el 50 de milioane si statutul de magistrat e ceva nemaipomenit)...stai sa vezi...ca lui i se pare ca a prins pe dracu de mot ... o sa topaie pe nori...pana cand isi da seama ca onorariul avocatului e prea mare pentru complexitatea cauzei...si o sa l reduca de ofticat ce e.

Acum cateva zile mi a spus unu ca la ICCJ reduc astia onorariul in draci...de cand cu pretentiile lor ... neindeplinite. Acum ca s a rezolvat...

banu tati!

Sincer Giovani...(indiferent de ce vor comenta toti lucratorii cu mana)...si indiferent ce ai spune tu...mie nu imi place exaltarea asta a ta. Mi se pare nasoala rau de tot si ti o spun prieteneste desi nu sunt prietenul tau. De la tine am oarecare pretentii nu pentru ca esti la INM ci pentru ca ai si alta experienta...ma refer la cea de avocat... ar trebui sa stii ce e aia o lupta ... altfel ar trebui sa vezi lucrurile.

bineinteles, ca pentru un tanar ... conteaza banii...mai ales in ziua de azi...inteleg foarte clar ca interesul e motorul actiunilor noastre ... insa exaltarea ta imi displace total. Sa nu ajungi sa privesti totul prin prisma banului...pentru ca o poti face si involuntar...ceea ce e foarte periculos...

Daca stai sa te gandesti la ce inseamna 50 de milioane pentru o minte buna...o sa ajungi la o alta concluzie. Si o minte buna...nu are de a face cu exaltarea asta ... exaltarea asta are de a face cu o viitoare blazare.

Sa stii ca sunt persoane care vand frigidere care castiga 50 de milioane pe luna...poate mai bine. Asta apropos...pentru aia care invata despre frigidere. Voi puteti sa beti cerneala inca de pe acum.

vad ca spui de doctorat...faci adunari...si toate astea. Inainte de a lua la INM...erai tot asa de bun la mate? sau viata era mai aproape de realitate?

Tu in ce crezi ca ai putea sa devii doctor?

iti raspund eu...in orice materie.

Pana si in comunismul pe care eu il blamez...doctoratul era ceva serios. acum... ciuciu...toata lumea are doctorat. Mi e si rusine sa spun ce facultate am terminat ... pentru ca toti prostii au terminat dreptul...si toti ... absolut toti ... au impresia ca le stiu pe toate.. ca niste oameni mari...chiar daca ... pulbere.

pot sa ti fac si recomandari de profesori...si tot ce doresti...iti dau si astfel de lucrari gata facute...oricine vrea se poate spala pe cap cu ele.

tu nu lua la modul personal ce ti am spus...pentru ca e doar un mod de a ma exprima.

Serios: ia pune tu mana si concentreaza te pe ce trebuie ... si scuipa in san...sau injura crucea...sau fati cruce...cand iti vin in minte astfel de calcule tampite! Ca eu ... si altii... cam asta ne am dori sa vedem in tara asta de cacat...oameni care isi dau interesul...si care sunt pasionati...astfel incat sa se vada clar in ochii lor...

Eu nu am chef sa vad agarici carora le sticlesc ochii cand se vorbeste de bani.

tinerii de azi...se bat fara nici un scop ... fac totul in turma...suntem in Evul Mediu. Din nou! nimeni nu e in stare de nimic!

aia la 1878 se omoarau pentru ceva...noi...ciuciu! Nici macar pentru demintatea unei profesii juridice nu stim sa ne batem. Scapam de niste lepre...si le luam noi locul...tot ca lepre...dar tinere...si cu ambitii mai mari si mai leproase.

Am deraiat...s ar putea spune...insa eu nu cred.

Dai dracu de bani!...ca nu o sa mori de foame. pune mana si fa ce trebuie sa faci! Beleste pe cine trebuie...si ajuta pe cine merita. Si da ti interesul frate, nu fi mamaliga, nu fi in turma!

imi cer scuze daca mesajul asta supara pe careva care gandeste un pic altfel...dar sa fim seriosi...nu putem contrazice ceea ce este evident.

giovanni

Post by giovanni » 07 Mar 2009, 15:28

Uh, ce raspuns intens. Acuma no, vorba ceea: banii nu aduc fericirea... dar o intretin. :pig:
Mai Ignite mai, in loc sa apreciezi ca m-am limitat la sporuri. Nu am vorbit nimic pe prima de vacanta, paste sau de craciun, prima si ultima, din cate stiu eu reprezentand parca inca un salariu cu toate sporurile incluse.
Si unde mai pui ca daca iti gasesti jumatatea tot in breasla, 10.000 lei pe luna sunt asigurati in familie, e si pacat sa nu faci macar vreo 3 copii. Ca sa nu mai vorbim de discutii de genul unde mergem in concediu la vara sau unde sa petrecem anul nou...
Sunt sarcastic, stiu, contribuabilul cotizeaza la bunastarea magistratilor, dar nu uita ca munca din sedinta cu 80 de dosare pe sedinta sau de la parchet cu 300-400 in fiset nu e tocmai simpla si te solicita putzintel. Un fomator, judecator la ICCJ, spunea ca salarile magistratilor nu sunt deloc mari raportat la volumul de munca si incarcatura dosarelor, dar cei din afara sistemului nu vor intelege niciodata acest lucru.
Eu zic ca sunt ok salariile, nici prea mici, dar nici exagerate.
Iar un castig decent nu inseamna neaparat plafonare. Niciodata nu am fost de conceptia ca un magistrat trebuie sa trateze un dosar cu superficialitate, ca doar lucreaza tot in banii aia.
Si ca vorbeai de reducerea onorariilor la avocati: da, stiu cum e, am patit-o si nu am fost niciodata de acord cu ea. Eram av. din oficiu si imi reduceau onorariul de la 100 lei la 40, ca asa era la vremea ceea conventia UNBR cu Ministerul Justitiei.

kinga

Post by kinga » 07 Mar 2009, 15:44

noa si daca tot au salarii asa de decente.. ar fi tocmai bine sa mai si raspunda pentru erori...

:lol: :lol: :lol:
adicatelea au de unde sa plateasca pentru gafe... nu???

si Giovanni hai sa nu generelizam.. ala cu 80 de dosare nu e peste tot...
sunt locuri unde sunt si 10-20 -30 de dosare.. tot asa cum sunt si locuri unde sunt 120 de dosare..

in ce priveste parchetu.. ce sa-ti spun .. mi se rupe inima.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iar asta cu suprasolicitarea..zau ca mor de ras...

giovanni

Post by giovanni » 07 Mar 2009, 16:16

Dreptate ai, vezi, inca un motiv pentru sporuri si adaosuri. Unde-i responsabilitatea mare si contraprestatia statului trebuie sa fie pe masura. Acuma no, doar in micile orashele ai 20 de dosare pe sedinta. In resedintele de judet nici stagiarii nu au privilegiul asta.

kinga

Post by kinga » 07 Mar 2009, 16:44

Giovanni wrote:Dreptate ai, vezi, inca un motiv pentru sporuri si adaosuri. Unde-i responsabilitatea mare si contraprestatia statului trebuie sa fie pe masura. Acuma no, doar in micile orashele ai 20 de dosare pe sedinta. In resedintele de judet nici stagiarii nu au privilegiul asta.
asta deja cu responsabilitatea... a trecut... :-( :-( :-(

candva cand promovarea se facea pe criteriul dosare casate, rejudecari etccc da.. era responsabilitate...

acu.. nu-ti convine?? ai cale de atac.. si ce conteaza nr. de dosare scoase de pe rol...

deci.. lasa-ma cu sporuri si cu adaosuri si cat de justificate si bine meritate sunt.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jojo

Post by jojo » 08 Mar 2009, 10:57

True, true...daca ban nu e, nimic nu e...
Dati-le asadar, sporuri, adaosuri, prime, dati-le lenjeria intima de pe voi :-x altminteri sunt in stare sa-si insceneze propria moarte sa capete despagubiri pret de cinspe milioane de la asigurator
Dragi citititori normali la cap, nu vreau sa spun nimic cu postarea asta, decat ca mi-e greata.

@Ignite
mi-e rusine si mie ca am licenta in drept, ca de altceva nu am fost capabila

observer

Post by observer » 08 Mar 2009, 13:46

Is acrii strugurii?

kinga

Post by kinga » 08 Mar 2009, 13:56

observer wrote:Is acrii strugurii?
:-D :-D :-D :-D :-D

da tu stii cat castig io???sau Ignite??? sau jojo??

nuuuuuuuuuu.. nu e vorba doar de bani... ( de impozitu meu.. printre altele.. unde e placuta cu aci sunt baniii DVs.?????)

e vorba de stomac.. io am probleme cu fierea.. nu inghite orice...
si cand inghit totusi ce nu ar trebui.. am o senzatie de greata si nu ajuta colebilu

ignite

Post by ignite » 08 Mar 2009, 14:53

giovani...iti aratasi caracterul...

ce te gandisi? ia sa i spun eu astuia ceva...despre ce sporuri ar mai fi si tot felul de bazaconii...ca sa l mai oftic nitel...ca el e avocat si eu sunt auditor...SI TOATA SMECHERIA E SA TE DAI BAZAT.

BAI...TU ASTA AI INTELES?

BAI...NICI MACAR NU MAI SUNT AVOCAT IN PREZENT... SAU POATE SUNT...NU AI DE UNDE STI. EU VORBESC DESPRE EXPERIENTA MEA DE AVOCAT...DAR TU NU AI DE UNDE STI CU CE MA OCUP ACUM. asta e o simpla paranteza...

TU AI INTELES CA EU SUNT INVIDIOS PE UNUL CA TINE...PE UNUL CARE LUCREAZA CA MAGISTRAT? SI CA AR FI VORBA DESPRE O INVIDIE SPECIALA...SI ANUME...DINTRE AVOCAT SI MAGISTRAT?

EI...UITE CA EU NU LA ASTA M AM REFERIT....DAR E BINE CA AI ARATAT MODUL TAU DE A GANDI...

TU AI FOST UN AVOCAT ... FRUSTRAT...IN PRIMUL RAND DIN CAUZA LIPSURILOR MATERIALE...SE VEDE DE LA O POSTA...IAR ACUM TE BUCURI CA UN ... TARAN? eu speram sa nu fie asa...eu asta am exprimat in mesaj.

DESPRE ASTA E VORBA?

CIOACA... DACA NU INTELEG EU GRESIT LUCRURILE...ITI SPUN CA NU LA ASTA SE REDUC LUCRURILE...nu cand esti viitor magistrat.

TE LEGI DE REDUCEREA ONORARIILOR...SI AI IMPRESIA CA DE ASTA TI AM RASPUNS ATAT DE INTENS...DAR ESTI SLAB SI NU OBSERVI CA NU LA ASTA MA REFER EU.

EU SPUN CA DACA ESTI TARE IN C OA I E...NU TE GANDESTI LA BANI. dACA ESTI ADEVARAT...TE DOARE IN CUR DE BANI.

NICIODATA UNUIA CA TINE...NU O SA I TAIE GATUL MAFIA PENTRU CA AI INDRAZNIT SA I TE IMPOTRIVESTI. Tu o sa ramai la socoteala banilor. Tu cand o sa te regulezi...o sa te gandesti ca esti mai bun...pentru ca esti magistrat? Din asta esti?

EU VORBESC DEPSRE O ATITUDINE...ADEVARATA...IAR NU ATITUDINEA UNUI MUCOS. nu e un mod de a ma exprima...nu o lua personal.

AM SPERAT CA ESTI OM CU NISTE SIMTURI SPECIALE...CARE INTELEGE MISIUNEA LUI CA MAGISTRAT. dAR NU ESTI GENUL...ESTI TOT DIN PLEAVA?

DACA GRESESC...DESI NU CRED...PENTRU CA AM VAZUT CAT TE DUCE MINTEA DIN MESAJUL DE RASPUNS...IMI CER SCUZE.

SA STII CA PE MINE NU MA CARACTERIZEAZA INVIDIA ... PENTRU SIMPLUL MOTIV CA AM O MINTE SUPLA SI DESCHISA. eu am vrut sa incurajez o atitudine...iar nu sa mi exprim invidia...deci...te rog nu interpreta altfel...

TU ... RAMAI SI GANDESTE TE LA SPRORURI...

EU SPERAM CA FIIND UN TIP TANAR...CARE ARE O ANUMITA EXPERIENTA CA AVOCAT, ADICA O EXPERIENTA INTR O PROFESIE MAI COMPLEXA DECAT CEA DE MAGISTRAT, CU O ARIE MAI LARGA DE ACOPERIRE ... CARE TE SUPUNE UNOR INCERCARI...cum am vazut ca ai si spus...DECI FIIND TANAR...MA ASTEPTAM...CA SA FII GENUL DE REFORMIST.

DE LA TINERI...EU VREAU ATITUDINE...DESPRE ASTA E VORBA...SI NU E VORBA CA VREAU EU...CI CRED CA ASA SIMT TOTI.

MESAJUL MEU ERA EXPRIMAREA UNEI DOLEANTE SINCERE...DAR RECEPTORUL SUFERA DE UN BLOCAJ IN ASCULTARE. de ce? pentru ca are in minte sproruri...si pentru ca se crede GHEorghe Dracu...trecand de o grila?

Daca nu e asa...da si tu un mesaj serios, matur si sincer. nu veni si vorbi ca la prosti...ca nu toti gandesc ca alegerea ta este una de vis. si nu toata lumea e dispus sa accepte ascendentul asupra altora pe care ti l arogi tu.

tu...esti din ala care vine cu tot felul de informatii ... savuroase...din interior...si ti spui...ia uite bai fuckerilor ...asta si asta...ca sa nu spuneti ca nu sunt eu bazat si nu v am spus si voua. Uite luati si voi si mancati resturile care mi au ramas mie... luati si mancati...pentru ca oricum sunt mai bune decat ce aveti voi...ceva de genul asta este atitudinea ta.

Daca esti genul asta...si sincer mie impresia asta mi o creezi...iti doresc sanatate, drum bun si cale batuta.

ignite

Post by ignite » 08 Mar 2009, 15:08

"Sunt sarcastic, stiu, contribuabilul cotizeaza la bunastarea magistratilor, dar nu uita ca munca din sedinta cu 80 de dosare pe sedinta sau de la parchet cu 300-400 in fiset nu e tocmai simpla si te solicita putzintel. Un fomator, judecator la ICCJ, spunea ca salarile magistratilor nu sunt deloc mari raportat la volumul de munca si incarcatura dosarelor, dar cei din afara sistemului nu vor intelege niciodata acest lucru."

vad acum asta.

permite mi ca la modul cel mai prietenesc posibil sa ti spun...CA ESTI DOBITOC RAU DE TOT. TU NU ESTI INTREG LA CAP...SAU ESTI PROST...NU STII SA CITESTI...

eu nu am sesizat pana acum ca tu esti asa....credeam ca esti dracu si tu altfel ... dar nu.

BAI...FRATE AM SPUS EU CA NU SUNT MULTE DOSARE? SI CA NU SI MERITA CINEVA SALARIUL?

BAI...MUNCA LA DOSARELE ALEA NU O SA O FACI TU...O SA O FACA GREFIERUL...FARA DE CARE O SA FII MORT...SI O SA FACA ALA SI CE NU O SA FACI TU...ADICA ALA O SA TI MOTIVEZE LA GREU...PENTRU CA TU NU O SA STII SA O FACI...SAU PENTRU CA NU O SA AI CHEF...DUPA INSTALAREA BLAZARII...

MAI INTERESEAZA TE SI TU...CA O SA VEZI CA NU VORBESC PROSTII...

E CLAR...CA ESTI DUS CU PLUTA... PE BUNE. NU TE SUPARA DAR...

SUNT CURIOS CAT DE MULT O SA TE OCUPI DE ACELE DOSARE...CU CATA PLACERE O SA LE LINGI TU...

NU PREA CRED CA O SA TE OMORI...O SA TE PREOCUPE SA DAI SOLUTIA IN ASA FEL INCAT SA NU TI FACI PROBLEME...SA NU FII CASAT...MOTIVAREA VA FI SCURTA SI FADA...DE PARCA NU AI FI GENUL CARE E PASIONAT DE DREPT.

O SA TE UITI PE SEDINTA ... IN SEDINTA...SI TOT ASA....

SI SA TI MAI SPUN CEVA PRIETENE...LA CE ATITUDINE AI TU...O SA FII RESPECTAT...PANA LA MOMENTUL PENSIEI...DUPA...SAU CAND NU VEI MAI LUCRA CA MAGISTRAT...TOATA LUMEA O SA TE SCUIPE...CHIAR SI CEI CARE TI VOR FI FOST COLEGI.ASTA SE CHEAMA FALS RESPECT.pe care tu ti l dorest din plin...sau poate nu ti dai seama.

INSA ... DACA O SA FII DIFERIT SI O SA AI O ATITUDINE ADEVARATA... SI O SA FII PROFESIONIST REAL SI PANA IN PANZELE ALBE...O SA TI SE FACA STATUIE...DAR ASTA NU REALIZEAZA TOTI IDIOTII.

pentru a fi genul cu atitudine adevarata...care schimba locul imputit in care ajunge intr unul frumos...nu trebuie sa ti stea gandul la bani... care vor fi...suficienti...asta nu e problema ta.
Tu nu trebuie sa lucrezi in functie de volum...si de sume...ci in functie...de cauza. Trebuie sa fii un om special...cu o pasiune adevarata...ASTA VREAU EU SA SPUN...BANII SUNT ULTIMUL LUCRU LA CARE TE GANDESTI...PENTRU CA TU NU ESTI INDUSTRIAS...SAU PRIVAT CARE FACE PROFIT...SI MUNCESTE MUNAI IN ACEST SCOP.

EXACT CA MILITIANUL CARE E RESPECTAT ATAT TIMP CAT ARE UNIFORMA PE EL.

DE AIA MULTI DINTRE ASTIA POARTA UNIFORMA SI IN CONCEDIU...SI CAND SE DUCE LA PIATA IN TIMPUL LIBER...SI DUPA CE IESE LA PENSIE...ISI IA NISTE HAINE CARE SA ARATE CA EL A FOST MILITIAN SAU NISTE VORBE...CA ALTFE NU POATE.

NU POATE CAND VINE VORBA DE MULTE...DACA NU STIE CA EL E MILITIAN...TREBUIE SA SI O REPETE NONSTOP CA SA POATA.

ignite

Post by ignite » 08 Mar 2009, 15:18

"RASPUNS INTENS"

daca nu ai observat...toate raspunsurile mele sunt intense...INDIFERENT LA CE SE REFERA...

ASTA PENTRU CA SUNT SERIOS...SI IDEALIST.

TU ESTI?

VA INVATA AIA DEPSRE FAPTUL CA JUDECATORUL ARE RESPONSABILITATE...

O PLACA...

PAI CE PUII MEI VREI SA AIBA UN JUDECATOR?...

NORMAL CA TREBUIE SA AIBA RESPONSABILITATE...

DAR IA ZI TU CURVELor ALEA SA VA SI EXPLICE CE ESTE AIA RESPONSABILITATEA UNUI MAGISTRAT. cARE SUNT PLANURILE VIETII IN CARE SE MANIFESTA EA.

NU VA LIMITATI DOAR LA A O ENUMERA...VOI DOAR SPUNETI CA MAGISTRATUL ARE RESPONSABILITATEA...SI DE AIA ISI MERITA BANII...

PARCA AR FI O CONTRAPRESTATIE...

BANII NU AU LEGATURA CU RESPONSABILITATEA.

RESPONSABILITATEA ARE LEGATURA CU ALTELE...

EU SUNT DE ACORD CA MAGISTRATII SA AIBA SALARII MARI...SI CRED CA LA ORA ACTUALA SUNT MICI...DAR NU PENTRU CA AU RESPONSABILITATE MARE SAU MICA...CA PENTRU ASTA NU TREBUIE BANI...

RESPONSABILITATEA FACE PARTE DIN MAGISTRAT...NU TREBUIE BANI SAU SPOR SPECIAL PENTRU ASTA...

E CA SI CUM UN TRADUCATOR CERE BANI SUPLIMENTAR FATA DE SALARIU PENTRU CA STIE LIMBI STRAINE.

MAGISTRATII TREBUIE PLATITI...PENTRU CA MUNCESC, CA AU CONDITII GRELE DE LUCRU....CA SI GREFIERII...PENTRU CA DEPUN O MUNCA CARE IMPLICA STRES...CONSUM...INTELECTUAL...

NU PENTRU CA SUNT RESPONSABILI...

DACA NU ESTI GENUL DE OM CU SIMTUL RESPONSABILITATII...ESTI UN PROST INDIFERENT CE PRACTICI...ESTI PROST SI MAI TARE DACA ESTI MAGISTRAT FARA RESPONSABILITATE. si vorbesc la modul personal.

tie sa nu cumva sa ti scape ceva ... din ce va spun aia la INM...si sa nu cumva sa ti pui si tu amprenta pe ceva...ca e de rau.

fii fara personalitate...mai mult, imprumut o pe cea a formatorilor...si a colegilor! preia totul ca atare...prin viu grai...oral!

ignite

Post by ignite » 08 Mar 2009, 15:27

Crititcile astea...mesajele astea...pe care le am scris...toate adaptate...sunt aplicabile si altor domenii...altor profesii...inclusiv celei de avocat.

avocatii...ca si tine...de fapt, acum imi dau seama ce fel de avocat ai fost...si esti chiar daca suspendat...invata prin viu grai...iau totul oral.

adica ce se aude din diferite parti...toata lumea cu TURMA.

tu ai trecut la urmatorul nivel prost...fata de nivelul unui avocat oral...ai luat la inm...si nu ai inteles nimic din asta. Traba asta arata ca nu ti doresti o profesie. Din contra...iti arogi un anumit tip de ascendenta care nu are temei.

mie imi pare rau daca esti asa...

daca esti asa...sper sa te indrepti...si sa te apleci asupra lucrurilor importante...pentru ca altfel cu totii traim degeaba. mancam...cacam...murim...putrezim. atat.

jojo

Post by jojo » 09 Mar 2009, 18:45

Hai sa reasezam discutia in rostul ei si sa dam mesajului initial rolul dorit de catre autor, acela de informare si incurajare. Eu asta (vreau) sa cred ca a intentionat Giovanni.

Intru cardesie totala cu tine Ignite, teoretic impartasesc toate valorile si idealurile proclamate de tine. Dimineata la sculare si seara la culcare repet-repet zilnic, nu carecumva sa le uit. Practic...Practic, care dintre noi refuza dulcele, costita afumata, votka (fara arome!), care nu se bucura de o maslina, de un ban, de calea usoara si alege varianta cu poarta stramta? Stiu ca exista astfel de oameni, tot respectul, insa vorba ceea "rugati-va sa nu va creasca aripi!n

giovanni

Post by giovanni » 09 Mar 2009, 19:30

Bai Ignite, prietente, ori esti frustrat la maxim ori esti dus cu pluta rau de tot. Nu ma voi cobori la limbajul tau, in stil "pantelimonic", total ajuridic si lipsit de orice finalitate. Sau, ma rog, vei zice ca sunt atat de dobitoc incat nu voi fi in stare sa sustrag esenta din raspunsurile tale scrise cu litere de tipar, simbol al disperarii. Dai senzatia de stres si parca tipi la ceilalti - sau mai corect spus la mine - se vede asta din modalitatea ta de scriere. Apropos, ca iti mai dau un pic de apa la moara, la disciplina "metodologia actului de justitie" ni s-a spus ca acest procedeu al avocatilor care scriu cu Caps Lock si caractere de 20 e consecinta disperarii, deoarece simt ca nu mai au nici o sansa in cauza si atunci incep sa tipe in scris la instanta ca sa se faca auziti.
Daca ai fi fost proaspat magistrat nu stiu cat de mult ai fi suferit din cauza sporurilor. Sau dadeai statul in judecata sa ti le retraga? Hai ca esti ridicol.
Mesajul meu l-ai interpretat total aiurea. Nu am postat nicidecum ca sa ma laud, mai ales ca nici nu am cu ce, dat fiind ca in prezent si la fel si anul viitor voi avea o amarata de bursa de auditor care abia daca iti asigura aici, in capitala, strict cele necesare traiului. Mesajul a fost acela de incurajare a celor care intentioneaza sa sustina examenul de pe 29 martie (a se vedea mesajul meu initial, teza finala).
Du-te frate si te culca. Sau dimpotriva, fa si tu un dush rece sa iti mai redresezi psihicul. Hai noroc amice! Poate ne vom intalnim intr-o buna zi pe pozitii cu interese contrarii.

Post Reply