E normal?
E normal?
Cum vi se pare legea asta?
http://stiri.acasa.ro/articole/social/I ... registrate
Aveti grija ce, cum , cu cine vorbiti...super fain. Cu alte cuvinte, nu suntem legati la gura, nici de maini, insa suntem supravegheati, monitorizati precum animalele. Sunt curioasa...cand va fi din nou painea la ratie, uleiul dat cu lingura? Cui mai trebuie aprobare pentru ascultatea telefoanelor? Ce e aia respectarea vietii intime? Nu exista la noi asa ceva...nici nu avem nevoie.
http://stiri.acasa.ro/articole/social/I ... registrate
Aveti grija ce, cum , cu cine vorbiti...super fain. Cu alte cuvinte, nu suntem legati la gura, nici de maini, insa suntem supravegheati, monitorizati precum animalele. Sunt curioasa...cand va fi din nou painea la ratie, uleiul dat cu lingura? Cui mai trebuie aprobare pentru ascultatea telefoanelor? Ce e aia respectarea vietii intime? Nu exista la noi asa ceva...nici nu avem nevoie.
Bobocel..
azi... e marti....
PS pentru Mazgalici
Prezenta lege transpune Directiva 2006/24/CE privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de către furnizorii de reţele şi servicii de comunicaţii electronice destinate publicului şi de modificare a Directivei 2002/58/CE, publicată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE) nr. L105 din 13 aprilie 2006.
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex ... 024:RO:PDF
renuntarea la drepturile individuale.. in favoarea drepturilor colective....
etccccccccccccccccccccccccc
so...
haideti sa nu exageram..
se facea si pana in prezent... doar ca nu era oficial

azi... e marti....

PS pentru Mazgalici
Prezenta lege transpune Directiva 2006/24/CE privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de către furnizorii de reţele şi servicii de comunicaţii electronice destinate publicului şi de modificare a Directivei 2002/58/CE, publicată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE) nr. L105 din 13 aprilie 2006.
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex ... 024:RO:PDF
renuntarea la drepturile individuale.. in favoarea drepturilor colective....
etccccccccccccccccccccccccc
so...
haideti sa nu exageram..
se facea si pana in prezent... doar ca nu era oficial

Nu m-am mai uitat la tv de cativa ani, asa ca nu stiu ce zice ala si pe la ce televiziune isi mai face veacul
.
De fapt am citit doar articolul pe fuga, insa oricum mi se pare o tampenie.
La ce mai sunt platiti cei din politia romana daca nu sa cerceteze? Chiar asa trebuie sa se incalce drepturile tuturor, pentru a usura activitatea de cercetare a politiei?
Aaaa scuze...stiu ce fac politistii in timpul serviciului. Se giugiulesc in masinile de serviciu, in parcari, pe banii publici. I-am vazut
. Cine naiba a mai venit cu ideea de a face echipele mixte.
Trebuie sa le dam o mana de ajutor la prinderea vreunui paduchios care se lauda la telefon ca a furat vreo gaina ceva...ca doar nu pe Adrian urmaresc ei sa il depisteze in timp ce se lauda cu numarul record de oua, nu?

De fapt am citit doar articolul pe fuga, insa oricum mi se pare o tampenie.
La ce mai sunt platiti cei din politia romana daca nu sa cerceteze? Chiar asa trebuie sa se incalce drepturile tuturor, pentru a usura activitatea de cercetare a politiei?
Aaaa scuze...stiu ce fac politistii in timpul serviciului. Se giugiulesc in masinile de serviciu, in parcari, pe banii publici. I-am vazut

Trebuie sa le dam o mana de ajutor la prinderea vreunui paduchios care se lauda la telefon ca a furat vreo gaina ceva...ca doar nu pe Adrian urmaresc ei sa il depisteze in timp ce se lauda cu numarul record de oua, nu?
Hei...
datele respective erau oricum stocate de operatorii de internet si telefonie...
Acum sunt insa obligati sa le pastreze...
Si mazgaliceo si bobocel... degeaba vorbiti in morse sau prin alte semne, ca se stocheaza numerele si data convorbirii si nu continutul convorbirilor...
Nu ca n-ar fi posibil, insa cred ca ar fi o cantitate imensa de informatie!
Insa ar fi o modalitate de exemplu: apel scurt apel scurt apel scurt apel lung apel lung apel lung apel scurt apel scurt apel scurt... (sau o fi invers...
)
Ce inseamna asta in morse?
datele respective erau oricum stocate de operatorii de internet si telefonie...
Acum sunt insa obligati sa le pastreze...
Si mazgaliceo si bobocel... degeaba vorbiti in morse sau prin alte semne, ca se stocheaza numerele si data convorbirii si nu continutul convorbirilor...
Nu ca n-ar fi posibil, insa cred ca ar fi o cantitate imensa de informatie!
Insa ar fi o modalitate de exemplu: apel scurt apel scurt apel scurt apel lung apel lung apel lung apel scurt apel scurt apel scurt... (sau o fi invers...

Ce inseamna asta in morse?
Asa e ...fleacuri, fleacuri....stiu faza cu stocatul informatiilor doar privind numerele de telefon, bla bla. Nu ma afecteaza...mai, mai chiar ca sunteti juristi
E chiar bine venita masura in ce priveste internetul. Nu va mai functiona ODc-ul, torrentul, etc...vorba aia, prea se incalca in mod flagrant legea copyright-ului si afecteaza grav lumea filmului.
Faceam si eu discutii in pauza de prinz
. Daaaa cu nenii politisti care stau in masini si fac prostii in loc sa isi vada de ordinea publica si exercitarea atributiilor de serviciu, am eu o problema grava. Au facut angajari in politie numai fetisoare aratoase si tinere care sigur pentru protectia cetateanului sunt puse acolo sa patruleze.

E chiar bine venita masura in ce priveste internetul. Nu va mai functiona ODc-ul, torrentul, etc...vorba aia, prea se incalca in mod flagrant legea copyright-ului si afecteaza grav lumea filmului.
Faceam si eu discutii in pauza de prinz

De mai mzgaliceo...
evident ca ai dreptate... e neplacut...
Insa dupa cum am spus stocarea informatiilor astea oricum se facea...
Mai important este cine si in conditii avea accesul la datele astea...
Ori din lege se poate vede ca, accesul se poate avea loc doar in conditii similare celor prevazute de procedura penala (Judecator, in anumite conditii cu autorizarea procurorului...)
Insa foarte importanta mi se pare faptul ca acum, prin legea 298, accesarea fara autorizatie a informatiilor este infractiune...
Cel putin acum nu mai exista nici un fel de discutii...
PS Prin vest asta e deja practica veche...
Prost e in Anglia unde au inceput sa pune camere video mai peste tot, ceea ce eu vad ca fiind mult mai grav!
Sau scannerul ala de care s-a vorbit acum cateva luni, si a carei utilizare a fost respinsa parca de parlamentul european...
evident ca ai dreptate... e neplacut...
Insa dupa cum am spus stocarea informatiilor astea oricum se facea...
Mai important este cine si in conditii avea accesul la datele astea...
Ori din lege se poate vede ca, accesul se poate avea loc doar in conditii similare celor prevazute de procedura penala (Judecator, in anumite conditii cu autorizarea procurorului...)
Insa foarte importanta mi se pare faptul ca acum, prin legea 298, accesarea fara autorizatie a informatiilor este infractiune...
Cel putin acum nu mai exista nici un fel de discutii...
PS Prin vest asta e deja practica veche...
Prost e in Anglia unde au inceput sa pune camere video mai peste tot, ceea ce eu vad ca fiind mult mai grav!
Sau scannerul ala de care s-a vorbit acum cateva luni, si a carei utilizare a fost respinsa parca de parlamentul european...